Miklagard Golfklubb på Kløfta, bare et par monster-driver fra Gardermoen, har begjært oppbud, melder Nettavisen og Romerikes Blad. Ifølge styreleder Øivind Scheid Bjørnstad har klubben lenge vært i en likviditetskrise, og situasjonen ble forverret da DNB, deres største kreditor, sa opp et lån på 20 millioner og krevde tilbakebetaling. Klubben søkte støtte fra Ullensaker kommune for refinansiering, men deres søknad ble avslått.

Klubben, stiftet i 2001, har i dag rundt 1000 medlemmer og ni fast ansatte, samt 15 sesongarbeidere, alle nå uten jobb. Fallende inntekter og nødvendig omstrukturering påvirker klubben negativt. Men til tross for den nåværende situasjonen, øyner Scheid Bjørnstad håp om en fremtidig løsning. Han forteller til Norsk Golf at det er forhandlinger med boet og at det finnes grupper som er interessert i å finne en vei videre for klubben.

Viktor Hovland, er æresmedlem i Miklagard Golfklubb. Men til tross for hans suksess, har det ikke vært noen diskusjon om å kontakte ham som mulig redningsanker for klubben, ifølge e24.no.