Jack Nicklaus uttaler seg om Tiger Woods

Golfikonen Jack Nicklaus ser med stor forventning frem til Tiger Woods’ mulige inntreden i senior-golfturneringene, PGA Tour Champions, ifølge golf.com. Nicklaus mener at Woods, ved en eventuell deltakelse, vil utgjøre en formidabel motstander. “Jeg har en følelse av at Tiger vil delta i seniorturneringene,” sa Nicklaus til Golf Channel’s Rich Lerner under et innslag på Golf Central. “Han vil få muligheten til å bruke golfbil, og jeg er overbevist om at han vil dominere stort.” Tidligere har Woods, etter det Nicklaus forstår, bekreftet sin intensjon om å spille i seniorturneringene når han når 50 år i 2025.

Nicklaus viste også forståelse for de fysiske utfordringene Woods har støtt på i karrieren. Han spekulerte i at Woods kunne ha overgått hans rekord på 18 major-seire, hadde han vært skadefri. “Vi har alle våre skader og utfordringer i livet som påvirker oss, og Tiger har hatt sine. Det er synd for ham, men sånn er det. Han er fortsatt en enorm inspirasjonskilde for golf,” sa Nicklaus.

Når det gjelder Woods’ potensielle deltagelse i PGA Tour denne sesongen, mener Nicklaus at det avhenger av hvordan kroppen hans holder. “Jeg tror Tiger kommer til å spille noen turneringer i år,” uttalte han. “Hans suksess vil avhenge av hans fysiske tilstand. Jeg er veldig spent på at han har denne muligheten til å konkurrere igjen.”