Grunnlagt av Karsten Solheim for nesten 65 år siden, med formålet om å utvikle mer tilgivende og lettspilte golfkøller, fortsetter PING denne misjonen med introduksjonen av G430 MAX 10K-driveren. Driver er den med høyest MOI 1, mest tilgivende og retteste til dags dato.

  1. Generelt kjent som MOI i golfverdenen, er treghetsmomentet i praksis et mål på en køllehodes motstand mot vridning når en ball slås bort fra det perfekte treffpunktet. Dette betyr at jo høyere køllehodets MOI er, desto mindre vil det vri seg og desto rettere vil ballen fly på en feilslått. ↩︎

G430 MAX 10K-driveren er tilgjengelig for egentilpasninger og forhåndsbestilling hos autoriserte PING-golfbutikker over hele verden fra og med 9. januar. Din nærmeste forhandler finner du på PING Europa sine nettsider her.

“Vår nye G430 MAX 10K blir en del av G430-driverfamilien og utmerker seg som den mest tilgivende driveren vi noensinne har konstruert,” sa John K. Solheim, CEO & President i PING. “’10K’ i navnet refererer til dens rekordhøye kombinerte MOI som overgår 10 000 g*cm².

Det er en flott tillegg til vår G430-driver produktlinje, som gir golferne en annen tilpasningsmulighet lastet med innovasjoner. Den har mye av den beviste ytelsen til G430 MAX-driveren, men skiller seg på flere måter fra et designperspektiv, inkludert en fast bakvekt, større hodeprofil og en Carbonfly Wrap-krone – hver bidrar til et nytt nivå av tilgivelse.”

“Det har vært veldig gøy å se folk slå med G430 MAX 10K. Alle kommenterer hvor rett den slår, noe som til slutt fører til mer avstand for golferen,” sa Solheim. “Den passer et bredt spekter av golfspillere, fra spillere som er sterkt avhengige av tilgivelse for mer avstand og nøyaktighet fra tee til turproffer, som ser lavere spinn og økt ballhastighet som et resultat av å svinge mer aggressivt, og vet at tilgivelsen vil hjelpe dem med å finne flere fairways. Vi er glade for å legge til MAX 10K i vår drivermiks. Vi oppfordrer golfere til å oppleve en tilpasset fitting av en PING-driver og sammenligne sine lanseringsmonitorresultater for å hjelpe til med å finne G430-driveren som passer best til deres spill. Enten det er den nye MAX 10K, MAX, LST eller SFT, er vi overbeviste om at det finnes en PING G430-driver for hver golfer.”

PINGs største hodeprofil til dags dato maksimerer USGA-tillatte hæl-tå og foran-bak dimensjoner for å utvide vekten rundt kanten, og legger til tilgivelse samtidig som den holder seg innenfor 460cc volumgrensen.

Den grunne ansiktshøyden og variabel ansiktstykkelse (VFT) er optimalisert for mer fleksing for å sikre raskere ballhastigheter. Spinsistency, en innovasjon med variabel ansiktskurvatur, leverer konstant spinn over hele ansiktet, noe som hjelper med å bevare ballhastighet på feilslag for mer avstand og nøyaktighet.

En lettere versjon, G430 MAX 10K HL (High Launch), er også tilgjengelig for golfspillere med saktere svinghastigheter.

Spesifikasjoner:

  • Hodestørrelse: 460cc
  • Hodets vekt: 206g
  • Lofts: 9.0°, 10.5°, 12.0° (justerbar +- 1.5°)
  • Svingvekt: D3
  • Standard lengde: 45 3/4″ til 46″
  • Standard skaft: PING Alta CB Black 55, PING Alta Quick 35/45
  • Valgfrie standard skaft: PING Tour 2.0, Mitsubishi Kai’Li White 60, PRJX HZRDUS Smoke Red RDX
  • Standard grep: Golf Pride 360 Tour Velvet i seks størrelser, Lamkin UTx Lite for HL
  • Veiledende utsalgspris: G430 MAX 10K = 7.495 NOK