Mikkelsen kjemper for døende venn

I sin første oppgave som markedssjef i Drammen GK arrangerer Joakim Mikkelsen veldedighetsturnering mot nyrekreft, som har rammet en nær venn av mange norske golfprofiler.

mikkelsen-kjemper-for-d-ende-venn


JOBBER FOR NÆR VENN: Joakim Mikkelsen er pådriver og vert for veldedighetsturnering på Drammen GK mot nyrekreft, som har rammet en nær venn av mange norske golfprofiler.

mikkelsen-kjemper-for-d-ende-venn


KJEMPER MOT NYREKREFT: Mentaltreneren toø en rekke av de norske proffene, 42 år gamle Audun Grotterød, har fått tilbakefall etter nyekreftoperasjon i 2005. Prognosene der dårlige. Alle inntekter fra Danske Bank Charity Cup går til Nyrekreftforeningen.

— Alle inntekter går til den nyopprettede Nyrekreftforeningen, hvor min gamle mentaltrener er primus motor, forteller Joakim Mikkelsen til Golferen.no om Danske Bank Charity Cup, som arrangeres på golfbanen i Skoger fredag 22. august.

— Han heter Audun Grotterød, er 42 år gammel, og har jobbet med en rekke av de andre unge, norske proffspillerne. Han har dessverre fått nyrekreft og forventes ikke å leve ut året, forsetter Mikkelsen.

En rekke personligheter innen norsk golf, fra idretten for øvrig og fra kulturlivet har sagt ja til å delta i turneringen.

Tilbakefall åtte år etter operasjon

Mentaltreneren Audun Grotterød, 42, fikk nyrekreft i 2005. Etter en vellykket operasjon ble han erklært frisk, men kreften kom tilbake våren 2013.

Grotterød traff Ole Martin Meyer, som var i oppstarten av pasientorganisasjonen Nyrekreftforeningen, der han ble med i styret.

I april avholdt foreningen konserten LYS, med blant andre D’sound. Turneringen på Skoger Golfbane fredag blir en slags videreføring av LYS-konserten.

Store profiler

Profilene som stiller opp innbefatter Henrik Bjørnstad, Øyvind Rojahn, Per Haugsrud, Frode Scheie, Toralv Maurstad, Erlend Mamelund, Christian Ruud, Claes Brede Bråthen, Alexander Stöckl, Bjørn Einar Romøren, Geir Oustorp, Thomas Andre Ødegaard, Anders Engell, Marius Thorp, Caroline Martens, Stian Wiik Hansen og Rachel Raastad.

Det spilles Celebrity/Am med én kjendis og fire amatører i hver ball fra bedriftene som har betalt for en plass i turneringen.

Spillerformen er scramble med shotgun-start klokken 12, og hullene er dobbelt så store som vanlige hull for anledningen. Etter turneringen blir det oppvisning med en antageligvis underholdende shootout-turnering ved hull 18, der alle golfproffene deltar.

Veldig dårlige prognoser

— Jeg har veldig dårlige prognoser siden jeg har en aggressiv sub-gruppe av vanlig nyrekreft og derfor er det viktig for meg at andre kan ha nytte av at det blir satt fokus på nyrekreft i Norge, skriver Grotterød i et brev i forbindelse med turneringen (last ned pdf av brevet).

— Om det bare skulle være én person som får en bedre hverdag, eller kan bli frisk fra nyrekreft, har min innsats vært verdt det.

— Jeg håper selv at jeg kan oppleve én jul til, avslutter Audun Grotterød sitt brev.

Last ned pdf: Brev fra Audun Grotterød

Last ned pdf: Om Danske Bank Charity Cup

Se også: Nyrekreftforeningen hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.