Grenland GK har stengt ni av hullene. Styreleder forklarer det med mannskapsmangel, og forsikrer at stengingen er midlertidig. Overfor lokalavisen beskrives imidlertid situasjonen som langt mer alvorlig.
midlertidig-stenging-av-ni-grenland-hull

MYE JOBB: Mannskapsmangel og en tøff vår har gjort at Grenland GK midlertidig har stengt de siste ni hullene. Men de gjenåpnes med det første, forsikrer styrelederen overfor Golferen.no. Lokalspressen får imiderltid en noe mer dramatisk beskrivelse av situasjonen.

midlertidig-stenging-av-ni-grenland-hull

midlertidig-stenging-av-ni-grenland-hull

midlertidig-stenging-av-ni-grenland-hull


Golferen.no mottok et tips om at Grenland Golfklubb har stengt ni av hullene på grunn av dårlig økonomi. Styreleder Günther Grüner avviser at økonomien er grunnen.

— Det beror på en misforståelse. Vi har stengt de siste ni fordi langtidsfravær gjør at vi ikke har banemannskap nok til betjene alle hullene.

— Foreløpig ansettelsesstopp gjør at vi ikke umiddelbart kan erstatte mannskapet vi har mistet, men vi har planene klare for å snart åpne de siste ni igjen, sier Grüner til Golferen.no.

Mer dramatisk i lokalpressen

Klokken 11.44 onsdag fremstilles situasjonen langt mer alvorlig i Telemarkavisens nettutgave.

Under tittelen På randen av konkurs skriver TA at Grenland GK trenger to millioner kroner nærmest umiddelbart for at ikke kroken skal settes på døren.

— Det er fryktelig synd, men slik situasjonen er nå så har vi knapt nok hodet over vannet inntil videre, siteres styreleder Günther Grüner i TA.

— Vi er i dialog med både bank og sponsorer, men det ser ikke lyst ut.

— Til fredag skal vi etter planen ha en ny runde med møter, men utfallet av dem er det vanskelig å spå, forteller forteller Grüner til TA.

40 nye medlemmer

Tidligere i år satte Grenland Golfklubb ned medlemsavgiften med 25 prosent for å rekruttere flere medlemmer.

Tiltaket har hittil vært en suksess med over 40 nye fullt betalende medlemmer.

— Svært mange er fjernmedlemmer fra andre klubber, som synes vi ga et veldig godt tilbud, fortsetter Grüner til Golferen.no.

— I Skien/Porsgrunns-området finnes det mange postkassemedlemmer. Og det er hyggelig å se at så mange nå heller velger den lokale klubben.

— Men vi hadde ikke forventet å få alle de nye medlemmene på én gang, sukker Grüner.

— Det har nemlig vært en veldig kald og vanskelig vår der baneforholdene har krevd utrolig mye innsats.

Grüner forteller Golferen.no at fram til klubben får ansatt tilstrekkelig mannskap vil en del av vedlikeholdet gjøres på dugnad slik at alle de 18 hullene kan holdes åpen.

Les også:
På randen av konkurs
Grenland GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.