29. juni kan du vinne en Hyundai på Groruddalen GK, dagen etter en Mitsubishi på Land GK. Hittil i juni har bil vært HIO-premie både på Grønmo GK og Valdres GK. Hva er det som skjer?
hio-biler-det-store-trekkplasteret

HIO-PREMIE I GRORUDDALEN: En Hyundai i40, verdt over 430.000 kroner, går til den første som som gjør hole-in-one på hull 4 under Groruddalen Open 29. juni.

hio-biler-det-store-trekkplasteret

HIO-PREMIE PÅ LAND GK: En Mitsubishi ASX til en verdi av 390.000 kroner går til den første som gjør hole-in-one på hull 5 i scramble-turneringen på Land GK 30. juni.
hio-biler-det-store-trekkplasteret

MELD DEG PÅ INNEN KL. 23.59 SØNDAG 23. JUNI: Daglig leder presiser at den som vil vinne en bil i Groruddalen Open må melde seg på innen midnatt søndag 23. juni selv om påmeldingsfristen til turneringen er 25. juni.

hio-biler-det-store-trekkplasteret


Det å få en bil som hole-in-one-premie er noe de fleste av oss forbinder med den glamorøse delen av profflivet.

Men etter endring av amatørreglene i 2011 kan hvem som helst ta med seg en bil som HIO-premie uten å miste amatørstatus.

Det har gitt en oppblomstring av turneringer med bil som HIO-premie, godt hjulpet av en forsikringsavtale Norsk Golfadministrasjonsforening har etablert med Norwegian Insurance Brokers AS.

Ingen vunnet hittil

Først ute med bilturnering i år var Grønmo GK, som arrangerte ti års jubileumsturnering 8. juni.

Der var en Toyota Auris Hybrid hole-in-one premie på hull 8, uten at noen hadde hellet med seg.

Under Valdres Hole-in-one Challenge 15. og 16. juni kunne en Audi A3 Sportback vinnes på hull 6. Men heller ikke her var noen heldige, eller flinke, nok.

Les også: Audi A3 HIO-premie i Valdres

I eliteturnering

Mens de to ovennevnte turneringene var for den glade amatør, er det et noe høyere nivå på feltet i Groruddalen Open.

Turneringen omtales som uoffisielt norgesmesterskap i par-3-golf, og tiltrekker seg normalt mange av landets beste spillere.

Den spilles lørdag 29. og søndag 30. juni, og første dag setter Groruddalen GK opp en Hyundai i40 verdt over 430.000 kroner som premie til den første som gjør hole-in-one på hull 4.

— Det er viktig å fokusere på at de som vil vinne en bil må melde seg på før søndag 23. juni klokken 23.59.

Det er daglig leder Arne Giving som presiserer dette overfor Golferen.no. Giving svarer gjerne på spørsmål, og treffes på telefon 908 87 394.

Mitsubishi på Land GK

I scramble-turneringen på Land GK 30. juni er en Mitsubishi ASX til en verdi av 390.000 kroner det store trekkplasteret.

Bilen går til den som klarer hole-in-one på banens hull 5, som er et par tre hull på overkommelige 135 meter.

Påmeldingen er begrenset til 120 deltagere, og det er Første mann til mølla-prinsippet som gjelder.

Turneringsavgiften er 100 kroner pluss greenfee, og lag med inntil fire spillere kan melde seg på i GolfBox eller e-post til post@land-gk.no.

Turneringsleder Paul Bjørgo svarer på spørsmål på telefon 901 04 500.

Se også:
Groruddalen GK hjemmeside
Land GK hjemmeside

Hva mener du? Gjør bil i HIO-premie det mer aktuelt å spille turnering? Bruk kommentarfeltet under, si din mening på Golferen.no sin facebookside eller delta i diskusjonen hos vår samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.