Rory McIlroys kanonform fortsetter! Han tok sin andre seier på rad med WGC—Bridgestone-tittelen og gjeninntok posisjonen øverst på verdensrankingen. SE VIDEO.
mcilroy-kom-bakfra-for-seier-og-verdenstopp

ENDELIG EUROPEISK PÅ VERDENSTOPPEN IGJEN: Nesten ett år og fem måneder etter at han sist var på verdenstoppen er Rory McIlroy tilbake på tronen etter seieren i WGC-Bridgestone Invitational på Firestone CC i Akron, Ohio.

Rory McIlroy er tilbake på tronen som verdens beste golfspiller etter sin åttende europatourseier i WGC – Bridgestone Invitational.

Siden WGC-turneringene også teller på PGA Tour, var helgens seier pussig nok også den åttende på den amerikanske touren.

Med årets siste majorturnering bare én uke unna, er det liten tvil om at 25-åringen er den store, store favoritten i PGA Championship på Valhalla Golf Club i Louisville, Kentucky 7. til 10. august.

Med et snitt på 306 meter (335 yards) fra tee, var nordiren lengstslående i feltet, over 30 meter lenger enn gjennomsnittet av spillerne.

— Jeg er virkelig stolt over at jeg klarte å følge opp seieren i The Open med en oppvisning sånn som denne, sier McIlroy i en pressemelding fra hans utstyrsleverandør, Nike.

McIlroy imponerte også med solid jernspill med 79 prosent greentreff i regulært antall slag. Det var tredje best i feltet.

Også i putting var McIlroy i topp-5.

Dette hadde McIlroy i bagen

Driver: Nike VRS Covert 2.0 Tour (8,5 grader), Kuro Kage XTS 70X-skaft
Fairwaywooder: Nike VRS Covert (#3 15 grader og #5 19 grader)
Jernkøller: Nike MM Proto 2-jern, Nike VR Pro Blade 3-9
Wedger: Nike VR Forged 46-, 52-, 56 og 59-grader
Putter: Nike Method 006
Ball: Nike RZN Black
Sko: Nike Lunar Control II

Se også:
Resultater fra Firestone
Official World Golf Ranking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.