25. september 2023 15:16

Foto: Tristan jones

Den siste runden av LET Access-premieren Terre Blanche Ladies Open ble avlyst på grunn av vinden. Dermed tok Oslo-spilleren seieren etter sin ledelse lørdag. SE VIDEO

Maritas Engzelius’ bror, Haakon, bekrefter overfor Golferen at søsteren tok sin første seier på LET Access Tour da siste runde av Terre Blanche Ladies Open ble kansellert søndag.

—  Det var flere  avbrudd på grunn av vind. Ballene flyttet seg på greenene i vindkastene, og det var  røffe forhold med mange stygge scorer. Marita slet i vindkastene idag, men avsluttet med par, forteller Engzelius i en epost til redaksjonen. Og fortsetter:

— Marita var veldig happy, selv om hun helst skulle vunnet over tre runder. Men seier er seier, og det var et fint lite bidrag til en ellers slunken reisekasse.  Viktigst er kanskje selvtilliten og tryggheten hun tar med seg videre på årets LET-tour, der Marokko er neste stopp.

Se videoen under, som vier Marita Engzelius stor oppmerksomhet.

Se også: Resultater fra Terre Blanche

Marita Engzelius

Marita Engzelius
Foto: LET

Runde 2: Engzelius leder med tre slag i Frankrike

Marita Engzelius beviste at 2018-formen er god under europatourpremieren Australia i februar. Da endte 30-åringen opp med en andreplassNSW Women´s Open.

Marita Engzelius spiller sin første hele sesong på europatouren. Så langt viser hun at hun så absolutt har noe å fare med både på europatouren og på nivået under mens hovedtouren har turneringspause.

Med fem under par, 67, i første runde fredag og tre under par, 69, lørdag har hun tre slag ned til svenske Emma Nilsson, og ett slag mer til finske Ursula Wikström.

 

Tonje Daffinrud er nest beste blant de fem norske i skrivende stund med delt ellevteplass på +2 etter rundene 72-74. Celine Borge har to slag mer på delt 26.-plass etter 76-72. Cutten er stipulert til å ende på +6.

Kommentarer