Marianne Skarpnord Foto Tristan Jones

Etter at Marianne Skarpnord og Atthaya Thitiku fra Thailand endte på 13 under par i den individuelle delen ble det omspill i Aramco Team Series - London. Det avgjorde Moss & Rygge-spilleren med birdie på andre omspillshull for karrierens femte seier på Ladies European Tour.

35-åringen fra Østfold hadde runder på 73, 75 og 68 slag på sin vei mot omspill og seier i den første turneringen i nyskapningen på LET, Aramco Team Series.

Prestasjonen ble belønnet med en sjekk på drøyt 262.000 kroner (25.366,80 euro) pg avansement til åttendeplass på Race to Costa del Sol-rankingen.

Etter at seieren var sikret fortalte hun til LET at omspillet ble en svært nervepirrende opplevelse:

— Turneringen ble vunnet med en stor porsjon nerver til stede. På de korte puttene nesten skalv hendene mine. Å vinne denne turneringen er veldig spesielt, jeg synes konseptet er bare så bra, og vi hadde det veldig morsomt denne uken. Jeg elsker formatet, det er så moro når man er del av et lag, og du må gjøre det bra for noen andres del i tillegg til for deg selv.

I lagkampen kom Marianne Skarpnords lag på andreplass, og bestod i tillegg til henne selv av Carmen Alonso fra Spania, Frida Gustafsson Spang fra Sverige og amatøren C. Pinsent.

Karoline Lund fra Losby GK kom på delt 22.-plass med -3 etter runder på 71, 72 og 73 slag. Maiken Bing Paulsen fra Drammen GK ble delt 82 med +10 etter 77-75-77.

Vant også omspill i mai

Seieren var forøvrig Marianne Skarpnords andre i omspill denne sesongen etter at hun i mai vant et dramatisk omspill på Ladies Sunshine Tour i Dimension Data Ladies Challenge på Fancourt i Sør-Afrika.

Resultater

Individuelt Leaderboard

Team Leaderboard