Etter fem over par på runde én kom det ytterligere ett slag over par på scorekortet til Kristoffer Ventura i fredagens runde av ukens PGA-turnering i Illinois. Dermed det endte John Deere Classic med nok en misset cut for mossingen.

Venturas scorekort fredag inneholdt to birdier og tre bogeyer. De var fordelt med birdie på hull 6 og 14 mens det ble bogey på hullene 2, 12 og 16.

Med fem over par i bagasjen fra torsdag endte 26-åringen fra Moss på delt 143.-plass med sine seks over par. Mens cutstreken denne uken ble trukket ved fire slag under par.

Ventura har spilt 24 turneringer på PGA Tour i 2020/21-sesongen. 15 av turneringene har endt med misset cut. Det etter å ha åpnet sesongen bra med delt syvendeplass i Safeway Open, of fulgte opp med delt sjetteplass i Sanderson Farms Championship tp uker senere.

Trenger en seier

Med misset cut i John Deere Classic falt Kristoffer Ventura fire plasseringer til 161.-plassFedEx Cup-rankingen. Der må han være blant de 125 beste ved sesongslutt for å beholde kortet til PGA Tour. Det ser ut til å være en oppgave som han bare kan løse ved å vinne en av de fire PGA-turneringene han kommer til å få plass i før sesongen er over for hans del.

Lucas Glover fra USA vantJohn Deere Classic på -19, to slag foran landsmennene Kevin Na og Ryan Moore.

Se også: Resultater fra Illinois