Må kanskje velge mellom europatour eller challengetour

Espen Kofstad har spilt masse golf i det siste, og synes er deilig å komme seg hjem, slappe av litt, og bli fokusert, skriver han i sitt nye innlegg på Golferen.

Espen Kofstad (28) er Norges europatour-spiller på herresiden. Han vant challengetourens pengeliste i 2013, og rykket opp på øverste nivå. Av og til publiserer han kronikker på Golferen. Som dette innlegget, som også finnes på hans Facebook-profil, og som Kofstad har gitt oss tillatelse til å gjengi.

Hei og hopp!

Da har jeg vært hjemme i litt over en uke, og har fått slappet av og har startet å forberede meg til de neste par ukene på tur. Det har gått veldig rolig for seg her hjemme, noe jeg har trengt. Jeg har spilt masse golf i det siste, og det er deilig å komme seg hjem, slappe av litt, og bli fokusert på hva jeg skal neste gang.

Dimension Data var en ganske bra uke for meg. Jeg gikk totalt -14 og kom på niendeplass, noe som var hyggelig å se for min del. Spillet mitt begynner å nærme seg noe, og det er fint å vite at jeg trener på de riktige tingene.

Hektiske uker framover

De neste ukene blir veldig busy for min del. På søndag reiser jeg til Abu Dhabi for å varme opp til turneringen uken etter. Jeg ligger som nummer 36 på ventelisten til India. Så hvis ikke det skjer noe særlig mer der, så tar jeg turen til Kenya for årets første Challenge Tour.

Etter Kenya, eller India, er jeg hjemme én uke, før jeg reiser til Los Angeles for en uke trening, og så videre til Orlando for enda en samling med Team Norway. Det er veldig verdifullt for meg å trene på gress, så jeg griper hver eneste sjanse jeg får til å reise bort litt.

Årets sesong ser ut som at den blir litt annerledes enn jeg først så for meg. Jeg får ikke så mange starter med Medical Exemption, så jeg må sannsynligvis se etter andre stedet å spille når sesongen begynner. Jeg tenker på om jeg skal velge å ta sjansene mine (mellom ti og tolv) på European Tour, eller legge opp en full sesong på challengetouren.

Det betyr ikke så mye hvor jeg spiller om dagen, det viktigste er å spille turneringer, legge opp en plan for hvordan året blir, og I på den!

Det var alt fra meg!

Ttyl

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: The ZOZO Championship med Viktor Hovland (24 – 27. oktober)
  European Tour: Portugal Masters med Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Kristian Krogh  (24 – 27. oktober)
  Challenge Tour:  Foshan Open med Eirik Tage Johansen (24 – 27. oktober)
  Minor League Golf:  2019 Major III at PGA Champ med Kristoffer Ventura (24 – 27. oktober)
  LPGA: BMW Ladies Championship  (21. oktober)
  College: Jim West Challenge med Renate Grimstad og Franziska Sliper (20. – 21. oktober) 
  College: 42nd FIUPat Bradley med JUlie Hovland og Caroline Berge (20. – 22. oktober) 
  College: Little Rock/First Tee Classic med Markus Braadlie (21. – 22. oktober) 
  College: Pinetree Intercollegiate med Magnus Pedersen (21. – 22. oktober) 
  College: Visit Stockton Pacific Invite med Mats Ege og Eirik Thomassen (21. – 23. oktober) 

 • Youtube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.