PGA Catalunya blitt nesten som skandinavisk å regne

PGA Catalunya Resort Stadium Course Hole 11

GOLFPORNO! Det er lekkert på PGA Catalunya Resort. Her hull 11 på mesterskapsbanen Stadium Course. Foto: PGA Catalunya

Økningen av tilreisende golfere til PGA Catalunya Resort har vært formidabel, særlig fra Skandinavia. Nå økes sengekapasiteten.

PGA Catalunya har lenge knivet i toppen som beste bane både internt i Spania og i Europa forøvrig. Norske golfere forbinder særlig anlegget med europatourens Q-School, som har vært en årviss foreteelse her siden 2008.

At Q-School og tre Spanish Open på europatouren har vært vel investert markedsføring, vitner økningen på 30 prosent i antall gjestedøgn de siste to årene om.

Ikke minst har veksten fra Skandinavia vært enorm, der nærmere halvparten av alle hotellsengene ble beslaglagt av golfere fra våre farvann i 2015, forteller PGA Catalunya Resort i en pressemelding.

Etterfulgt av Storbrittania med en fjerdedel av gjestene, og Frankrike med en femtedel.

Jevn økning i kapasiteten

For å møte etterspørselen har portfolioen av utleieboliger økt med 70 prosent. Det inkluderer flere familievillaer og rekkehus langs banen, og flere leiligheter ved klubbhuset og 18. green på berømte Stadium Course.

Administrerende direktør David Plana ved  PGA Catalunya Resort sier i pressemeldingen at de venter at økningen vil fortsette også i år.

Styreleder Marcus Brown fra PGA Danmark er en hyppig gjest sammen med medlemmer fra sin hjemmeklubb.

— En av grunnene er at jeg ønsker å kunne være sammen med mine gjester 24 timer i døgnet, og kunne spille og trene hele dagen, sier dansken. Og legger til en solid dose velvalgt skryt av både Stadium- og Tour-banen.

Blir du lei av resortlivet, ligger den nydelige provinshovedstaden Girona, med alle sine Michelin-restauranter, 20 minutter unna. Mens det til Barcelona er under en time sørover langs motorveien. 

Les mer: PGA Catalunya Resort 

PGA Catalunya Resort

KAN OVERLEVE HER: Villaene og rekkehusene gir deg nærkontakt med banen. Foto: PGA Catalunya

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  INGEN AKTUELLE TURNERINGER FUNNET UKE 13

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.