Les hva Hovland skriver om den kjedelige øyeskaden

Problemene fortsatte for Viktor Hovland i U.S. Open. Torsdag sprakk driveren, fredag skadet han det ene øyet under oppvarmingen, og måtte trekke seg fra turneringen etter ti hull.

På sin Instagram-konto forteller han i detaljer hva som skjedde da det venstre øyet ble skadet da han varmet opp før andrerunden, og håpet å forbedre seg fra t torsdagens åpningsrunde, som han måtte gjennomføre med skadet driver.

Viktor skrev Innlegget på engelsk, vi presenterer det her i norsk oversettelse:

— Det er en første gang for alt. Jeg slo et bunkerslag under oppvarmingen i dag, og fikk sand i mitt venstre øye. Vanligvis når man står overfor en slik uheldig omstendighet, er den riktige medisinske handlingen å blunke et par ganger for å få ut sanden. Men den spesielle San Diego-sanden bestemte seg for å bli værende, i likhet med det sta magefettet som vi alle har selv etter utallige timer med kardiotrening. Etter å ha innfunnet meg med realitetene nærmet starttiden min seg raskt. Med sterkt redusert syn på venstre øye var angrepsplanen å ikke iødelegge mer på de første hullene for å ha sjanse til å klare cutten etterhvert som synet kom tilbake. Jeg følte litt forbedring, og jeg hadde håp om å kunne fortsette. Noen flere uunngåelige bogeyer fulgte, og på hull 18 (mitt hull 9), ble det gradvis forbedrede synet verre igjen. Vi var tilbake der vi startet. Det lille håpet som hadde vært var til stede, hadde søkt tilflukt andre steder. Å trekke seg eller ikke trekke seg. Det var spørsmålet.

Viktor Hovland på Instagram

Før siste runde ledes U.S. Open på -5 av en trio med canadieren Mackenzie Hughes, amerikaneren Russel Henley og Louis Oosthuizen fra Sør-Afrika. Nordiren Rory McIlroy og Bryson Dechambeau følger på -3. Engelskmannen Richard Bland falt dessverre fra ledelse til delt 21-plass etter en 77-runde lørdag.

Se også: Livescoring fra Torrey Pines

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.