Skjermdump: Instagram

Problemene fortsatte for Viktor Hovland i U.S. Open. Torsdag sprakk driveren, fredag skadet han det ene øyet under oppvarmingen, og måtte trekke seg fra turneringen etter ti hull.

På sin Instagram-konto forteller han i detaljer hva som skjedde da det venstre øyet ble skadet da han varmet opp før andrerunden, og håpet å forbedre seg fra t torsdagens åpningsrunde, som han måtte gjennomføre med skadet driver.

Viktor skrev Innlegget på engelsk, vi presenterer det her i norsk oversettelse:

— Det er en første gang for alt. Jeg slo et bunkerslag under oppvarmingen i dag, og fikk sand i mitt venstre øye. Vanligvis når man står overfor en slik uheldig omstendighet, er den riktige medisinske handlingen å blunke et par ganger for å få ut sanden. Men den spesielle San Diego-sanden bestemte seg for å bli værende, i likhet med det sta magefettet som vi alle har selv etter utallige timer med kardiotrening. Etter å ha innfunnet meg med realitetene nærmet starttiden min seg raskt. Med sterkt redusert syn på venstre øye var angrepsplanen å ikke iødelegge mer på de første hullene for å ha sjanse til å klare cutten etterhvert som synet kom tilbake. Jeg følte litt forbedring, og jeg hadde håp om å kunne fortsette. Noen flere uunngåelige bogeyer fulgte, og på hull 18 (mitt hull 9), ble det gradvis forbedrede synet verre igjen. Vi var tilbake der vi startet. Det lille håpet som hadde vært var til stede, hadde søkt tilflukt andre steder. Å trekke seg eller ikke trekke seg. Det var spørsmålet.

Viktor Hovland på Instagram
https://twitter.com/i/status/1406034037706149889

Før siste runde ledes U.S. Open på -5 av en trio med canadieren Mackenzie Hughes, amerikaneren Russel Henley og Louis Oosthuizen fra Sør-Afrika. Nordiren Rory McIlroy og Bryson Dechambeau følger på -3. Engelskmannen Richard Bland falt dessverre fra ledelse til delt 21-plass etter en 77-runde lørdag.

Se også: Livescoring fra Torrey Pines