Lørdag åpner den nye P&P-banen til Skaren Golfpark i Kvinesdal. Selv beskriver de korthullsbanen som en Augusta National-par-3-bane.
kvinesdals-mini-augusta

PAY & PLAY: Kvinesdal-style. Her fra korthullsbanens hull 6, greenen sett fra utslagsstedet.

Skaren Golfpark, Kvinesdal GKs golfanlegg som i øyeblikket er i ferd med å spikre tittelen som Norges Golfperle, mener de har skapt en unik P&P-bane.

Sammenligningen med den kronisk velpleide US Masters-banen Augusta går først og fremst på at den lille banen ikke bare er “et jorde der vi har lagt noen hull.”

Tvert i mot er de ni korte hullene – mellom 50 og 100 meter lange – like gjennomtenkt og omhyggelig utformet som de andre golfhullene i Skaren Golfpark.

Utslagsstedene er varierte – på hull seks slår man for eksempel ut fra en liten pynt et godt over greenen – og man må spille over vannhindre og skumle bunkere for å komme frem til greenene, som visstnok holder meget høy kvalitet.

Om man skal tro ryktene er det med andre ord en ny, liten perle kvindølingene har gitt oss.

Men åpningen er altså først på lørdag, 2. juni, og hele dagen skal det feires på uformelt golfvis. Fra klokken ni til tre er det gratis på drivingrangen, med instruksjon og utstyrstesting innimellom.

På ettermiddagen, etter at ordføreren offisielt har åpnet lille-perlen, skal det være uhøytidelig turnering for nybegynnere rundt den nye banen og konkurranser for barn på puttinggreenen.

Fullt program for åpningen finner du på Kvinesdal GKs egne nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.