2500 kroner for sju netter i firestjerners leilighet på Algarve og tre runder på Palmares, det er ikke dyrt.
rimelig-algarve-ferie

PALMARES: Ikke helt uten ynde …

I løpet av en vanlig uke får redaksjonen utallige pressemeldinger og skrytemail fra turoperatører som vil markedsføre sine mer eller mindre gode kampanjetilbud, og de aller fleste slike forbigås i absolutt stillhet.

Men en sjelden gang er tilbudene overraskende gode, og da må vi videreføre dem til leserne. Som dette, fra resorten Jardim de Meia Praia på Algarve.

Frem til oktober kan du få sju netter på et firestjerners appartementshotell og tre runder på den trivelige golfbanen Palmares for mellom 315,50 og 435,50 euro, eller mellom 2500 og 3500 kroner, per person i en leilighet.

Reise, mat og eventuell leiebil kommer i tillegg, men i hvert fall flybillettene bør være mulig å få billig. Norwegian flyr direkte til Algarve, og det portugisiske TAP har rimelige turer via Lisboa. TAP er dessuten blant de sjeldne flyselskapene som ikke tar seg ekstra betalt for å ta med en golfbag, selv om den kommer i tillegg til en allerede full bagasjekvote.

Jardim de Meia Praia ligger sentralt til på Algarve, nær flere andre gode baner enn bare Palmares. Blant annet ligger Henry Cottons mesterverk, Penina, ikke langt unna.

For mer informasjon, se www.oceanicogroup.com eller send en mail til reservations@oceanicogroup.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.