Peter Kostis og Gary McCord har i en episode av podcasten “Kostis & McCord: Off Their Rockers” spådd at Scottie Scheffler blir en nøkkelspiller i denne ukens U.S. Open på Pinehurst No. 2, og har gitt en evaluering av flere andre kjente golfere før turneringen. Dette blir rapportert av aktørene selv på plattformen Golf.

I samtalen mellom Kostis og McCord er de begge enige om at Scheffler har et sterkt potensial for å vinne denne uken, med McCord legger skjønt at Scheffler har vært under stadig økende press i lengre tid på grunn av personlige problemer, og at dette kan ha svekket hans forberedelse til turneringen.

Andre spillere som også var gjenstand for evaluerende diskusjon inkluderte Xander Schauffele og Bryson DeChambeau, vinneren av 2020 U.S. Open. Mens McCord og Kostis har inntrykk at Schauffele kan ha forbedret sitt spill har de mer blandete meninger om DeChambeaus muligheter. De mener hans aggressive spillestil kan vise seg å være mer skadelig enn hjelpsom på Pinehurst-banen.

For mer innsikt fra Kostis og McCord kan du høre hele deres episode med U.S. Open-oppsummering ved å følge linken i originalartikkelen på Golf sin hjemmeside.

​Les hele saken på: Read More