Kontinental-Europa har ventet hele 13 år seier i Seve Trophy. Søndag kom endelig uttellingen med da Storbritannia og Irland ble nedkjempet 15-13 i et spennende møte på Saint-Nom-La-Bretèche i utkanten av Paris.
kontinental-europa-sikret-seve-trophy

EUROPAS VINNERLAG: Bak, fra vensttre, Thorbjør Olesen, Juist Luiten, Mtteao Monasseri, George Bourdy, mikko Illonen og Thomas Bjørn. Foran Nicolas Colseaerts, Fraceesco Molinari, Jose Maria Oazabal, Juan MIguel Jimenez og regpGonzalo Fdez_Castano.

kontinental-europa-sikret-seve-trophy

kontinental-europa-sikret-seve-trophy

kontinental-europa-sikret-seve-trophy


José María Olazábals lag vant de avsluttende singlematchene 6-4, med Francesco Molinari i førersetet. Akkurat slik han gjorde for spanjolen i The Ryder Cup på Medinah fjor.

Den gangen tok han et halvt poeng mot Tiger Woods DA Europa beseiret USA.

Italieneren vant lit mer overbevisende mot Chris Wood ved å sette en tometersputt for birdie og seier 3 & 2 over engelskmannen.

Europas første seier

Putten sikret Kontinental-Europas første seier i den toårige turneringen siden innvielseen i 2000 , og endte også Storbritannia og Irlands seiersrekke på seks på rad.

&#151: Dette føles bra for oss, sier Molinari .

— Jeg spilte de to siste turnringene før denne, og det er aldri bra å avslutte på den taperlaget, så vi prøvde hardt.

— Det var morsomt i går da Olazábal leste listen , jeg visste jeg kom til å bli de siste, men hver gang et navn ble lest opp håpet jeg å høre mitt. Og det skjedde ikke før på tiendeplass.

— Jeg prøvde å se så lite på resultatlistene som mulig i dag, men det ble så at mye står påpå deg. Jeg prøvde å ikke gjøre matematikken, men visste at jeg trengte et halvt poeng, sier Molinari, og legger til at selv om han strengt tatt ikke måtte sette birdie på siste hull så «er det godt å avslutte med stil.»

Se også: Resultater fra Saint-Nom-La-Bretèche Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.