Espen Kofstad er allerede klar for storturneringen BMW PGA Championship på ærverdige Wentworth i mai. Der møter han Europas vinnerlag fra Medinah i fjor, som gjenforenes for første gang på europeisk jord.
kofstad-m-ter-ryder-cup-laget

MØTER ESPEN KOFSTAD: Nicolas Colsaerts (bak fra venstre), Paul Lawrie, Ian Poulter, Peter Hanson, Justin Rose og Francesco Molinari samt, fra venstre foran, Graeme McDowell, Lee Westwood, Rory McIlroy, José María Olazábal, Luke Donald og Martin Kaymer møtes for første gang på europeisk jord etter Ryder Cup-triumfen i BMW PGA Championship på Wentworth Club 23. til 26. mai. Der skal også Espen Kofstad være med.

kofstad-m-ter-ryder-cup-laget

kofstad-m-ter-ryder-cup-laget

kofstad-m-ter-ryder-cup-laget


Alle de tolv spillerne som var med i Chicago samt deres kaptein José Maria Olazabal teer opp i BMW PGA Championship i slutten av mai.

The West Course på Wentworth Club, en kort taxireise fra Heathrow, vil gi golffans en forsinket feiring av Europas episke comeback i fjorårets Ryder Cup.

Anført av verdenstoer Rory McIlroy og tittelforsvarer Luke Donald vil Ryder Cup-heltene sørge for at tusenvis av tilskuere dras til arenaen de fire dagene.

— Medinah var en uforglemmelig opplevelse for alle som var der, om det var som spiller, kaptein eller tilskuer. BMW PGA Championship er den perfekte settingen for spillerne å bli gjenforent, sier kaptein Olazábal i en pressemelding.

Kjempepremie

De tolv Ryder Cup-heltene, og deres kaptein, kan imidlertid ikke regne med at kampen om førstepremien på hele 6 millioner kroner vil stå bare mellom dem.

De vil bli utfordret av det sterkeste feltet i Europa så langt i sesongen. Blant dem Espen Kofstad, som får plass som vinner av fjorårets challengetour.

Den totale premiepotten på Wentworth er hele 36 millioner kroner.

Dersom du har lyst å se Espen Kofstad matches mot de største av de store europeiske stjernene, kan du bestille billetter på linken under.

Det er rift om billettene, og sitteplassene på tribunene ved hull 18 er allerede utsolgt. Men det finnes fortsatt plasser til andre deler av banen.

Se også: Kjøp billetter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.