Fredag er Espen Kofstad tilbake i toursirkuset. Da starter i andresteget i Q-School. Men allerede tirsdag klokken 20 starter Marita Engzelius og han i Golfdrømmen på TV2 Sportskanalen. SE VIDEO.
kofstad-f-lger-golfdr-mmen-p--tv2-sportskanalen

FØLGER GOLFDRØMMEN PÅ TV2: TV2 Sportskanalen viser tirsdag klokken 20 et paortrett av Espen Kofstad og Marita Engzelius i programmet «Golfdrømmen».

kofstad-f-lger-golfdr-mmen-p--tv2-sportskanalen

DIREKTE TIL FINALESTEGET: Etter sin imponerende seier i Symetras tourfinale er Marita Engzelius direktekvalifisert til finalesteget i LPGAs Q-School i desember. Tirsdag kveld får du møte henne i programmet «Golfdrømmen» på TV2 Sportskanalen

Regissør Erik Øysæd i produksjonsselskapet 1Golf Media har fulgt Espen Kofstad og Marita Engzelius gjennom en lengre periode.

Resultatet er blitt et 23 minutters program, som handler om Marita og Espen og deres kamp for å følge drømmen om verdenstoppen i golf.

— Målet har vært å vise folk litt av livet som profesjonell golfspiller, sier Øysæd til Golferen.no.

Videoen under viser litt av det du får se på TV Sportskanalen klokken 20 tirsdag kveld.

Fredag til mandag spiller Espen Kofstad i andresteget av europatourens Q-School på El Saler i Valencia mens Marita Engzelius er direktekvalifisert til finalesteget i LPGAs Q-School i desember etter å ha vunnet Symetra-tourens finale i september.

Les også: Engzelius-eagle ga direkte plass i finalesteget

Se også: Link til leaderboard for Espen Kofstad i Q-Schools andresteg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.