Suzann Pettersen spurtet bra, og sikret seg sesongenes niende topp-10-plassering på LPGA-touren med delt sjuendeplass i Canada.
knallsterk-tutta-avslutning-

FIRE GODE RUNDER: Suzann Pettersen spilte fire solide runder i Canadian Pacific Women’s Open. Men -13 holdt bare til delt sjuendpleass, og sesongens nienede topp-10 på LPGA, på London Hunt & Country Club i Onatario.

Suzann Pettersen hadde alle sine fire runder godt under par på London Hunt & Country Club i Onatario i Canada.

Den siste runden gikk på fire under par, 68, og med -13 totalt avanserte 32-åringen fra delt niende- til delt sjuendeplass.

Med det var sesongens niende topp-10 på LPGA Tour i boks. I tillegg har hun to topp-10 på eurapatouren, begge andreplasser, den sølvplassen i British Open teller på begge tourene.

24 år gamle So Yeon Ryu tok karrierens tredje LPGA-triumf, og den første på nesten to år, med to slags margin til Na Yeon Choi.

— Jeg har ventet så lenge på champagnen nå. Jeg har helt champagne på Inbee (Park) sikkert fem ganger, men endelig var det hennes turtil å helle den på meg. Det føles fantastisk, sier en lykkelig Ryu.

Inbee Park på -18, fem slag bak Ryu, sørget for sørkoreansk storeslem. Pettersen måtte finne seg i å dele æren som beste skandinav med svenske Anna Nordqvist.

Se også: Resultater fra Ontario

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.