Bertheussen direkte til Q-Schools andresteg

Fjällbacka

Selv om Elias Bertheussen måtte gi tapt på tredje omspillshull mot svenske Henric Sturehed, ga Landeryd Masters ham en smak av honning: Direkte plass i europatour-kvalikens andresteg.

bertheussen-direkte-til-q-schools-andresteg


«GRATULERER MED SEIEREN!» Elias Bertheussen, i midten) gratulerer Henric Sturehed etter at svensken beseiret nordmannen i det tredje ompsillshullet av Landeryd Masters by ATEA på Nordea Tour søndag.

— Jeg gikk en veldig bra 68-runde, skriver Elias Bertheussen på sin Facebook-profil om avslutningsrunden av Nordea-turneringen Landeryd Masters, som inneholdt fem birdier og én bogey.

Det brakte ham til -10 totalt, som holdt til omspill mot hjemmebanespiller Henric Sturehed, som avgjorde da trønderen treputtet på det tredje playoff-hullet.

— De som kjenner meg vet at jeg hater å tape, men jeg kan ikke være annet enn storfornøyd med ukens spill, fortsetter 23-åringn.

— Etter mine beregninger … hoppet jeg opp de plassene jeg trengte for å gå rett inn i andresteget til Q-School, så det var sykt digg!

— Det var nesten enda deiligere (enn å vinne),og det store målet med denne turneringen, bekrefter Bertheussen overfor Golferen.no.

Usikker angående Asia

Bertheussen har full kategori på Asia-touren, og skulle etter planen reise tilbake til Østen i neste uke.

Etter bare seks Nordic League-turneringer, med to seiere og én andreplass, er Bertheussen nummer fire på rankingen og på god vei til å skaffe seg full challengetour-kategori for 2015.

— Jeg skal ta en evaluering med teamet (om programmet framover) nå når jeg kommer hjem. Men noe spill i Asia har jeg lyst å få til, presiserer Elias Bertheussen. Uansett hva han bestemmer seg for med hensyn til Asia-touren, blir neste turnering Nordic League med Wills Masters i Kokkedal i Danmark 3. til 5. september.

Se også: Resultater fra Landeryd

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Corales Puntacana Resort & Club Championship med Kristoffer Ventura (24. -27. september)

  European Tour: Dubai Duty Free Irish Open med Kristoffer Reitan (24. -27 september)

  Symetra Tour: IOA Classic  med Karoline Stormo (25.-27. september

  Nordic League: Visby Open   med Jarand Arnøy og Sebastian Eidsæther Syr (22.-124. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Herrer   (23. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Damer   (23. september)

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×