Foto: Privat

Selv om Elias Bertheussen måtte gi tapt på tredje omspillshull mot svenske Henric Sturehed, ga Landeryd Masters ham en smak av honning: Direkte plass i europatour-kvalikens andresteg.
bertheussen-direkte-til-q-schools-andresteg

«GRATULERER MED SEIEREN!» Elias Bertheussen, i midten) gratulerer Henric Sturehed etter at svensken beseiret nordmannen i det tredje ompsillshullet av Landeryd Masters by ATEA på Nordea Tour søndag.

— Jeg gikk en veldig bra 68-runde, skriver Elias Bertheussen på sin Facebook-profil om avslutningsrunden av Nordea-turneringen Landeryd Masters, som inneholdt fem birdier og én bogey.

Det brakte ham til -10 totalt, som holdt til omspill mot hjemmebanespiller Henric Sturehed, som avgjorde da trønderen treputtet på det tredje playoff-hullet.

— De som kjenner meg vet at jeg hater å tape, men jeg kan ikke være annet enn storfornøyd med ukens spill, fortsetter 23-åringn.

— Etter mine beregninger … hoppet jeg opp de plassene jeg trengte for å gå rett inn i andresteget til Q-School, så det var sykt digg!

— Det var nesten enda deiligere (enn å vinne),og det store målet med denne turneringen, bekrefter Bertheussen overfor Golferen.no.

Usikker angående Asia

Bertheussen har full kategori på Asia-touren, og skulle etter planen reise tilbake til Østen i neste uke.

Etter bare seks Nordic League-turneringer, med to seiere og én andreplass, er Bertheussen nummer fire på rankingen og på god vei til å skaffe seg full challengetour-kategori for 2015.

— Jeg skal ta en evaluering med teamet (om programmet framover) nå når jeg kommer hjem. Men noe spill i Asia har jeg lyst å få til, presiserer Elias Bertheussen. Uansett hva han bestemmer seg for med hensyn til Asia-touren, blir neste turnering Nordic League med Wills Masters i Kokkedal i Danmark 3. til 5. september.

Se også: Resultater fra Landeryd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.