Toppgolf-senteret i Bærum, som kaller seg Norges mest komplette treningssenter for golf, har ansatt Kristin Julie Klæboe som daglig leder. I tillegg er Einar Skogstad blitt ny styreleder.
kl-boe-ny-toppgolf-sjef

NY DAGLIG LEDER: Etter fem år som sportssjef i Oslo Golfklubb tar Kristin Julie Klæboe steget over til Toppgolf, der hun blir daglig leder fra 1.mars.

Kristin Julie Klæboe har universitetsutdannelse fra Norge og Frankrike, og har jobbet i nær ti år med kommunikasjon og informasjon i bilbransjen, skriver Toppgolf i en pressemelding.

Klæboe er en habil og ivrig golfspiller med en énsifret handicap.

Hun tiltrer i stillingen senest 1.mars, og kommer nå fra stillingen som sport- og markedssjef i Oslo Golfklubb, hvor hun har vært i fem år.

Skogstad ny styreleder

Toppgolf har også utnevnt ny styreleder: Einar Skogstad. Shippingmannen har vært styreleder i Oslo Golfklubb i en årrekke og har innehatt mange verv i norsk golf.

Skogstad gjør en stor innsats for og med sin hobby, og er en fryktet motstander på golfbanen.

— Jeg ivrer etter å komme i gang med å bidra til å ytterligere forsterke Toppgolfs posisjon i Golf-Norge, sier Skogstad i pressemeldingen, der det også opplyses at han vil få et kontor i Toppgolf-bygget.

Selskapet har i tillegg ansatt Sassa Rostad som markeds- og serviceansvarlig med hovedfokus på internett, sosiale media og kundeservice på alle nivåer.

Rostad har utdannelse fra Hotellfagskole i Dubai, og har arbeidet på cruiseskip, restaurant og i databransjen.

Se også: Toppgolf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.