Greg Norman, CEO for LIV Golf, avslører i et nylig intervju med Bloomberg News om fremtidsplanene for golfturneringen og de utfordringer de har møtt på veien. Dette ifølge Golf.

Norman er kritisk til den negative mottakelsen LIV Golf fikk, spesielt mot de første proffene i ligaen. Han kaller behandlingen av disse spillerne for “frastøtende”. Norman roser også spillerne som første gang meldte sin ankomst, til tross for motvinden. Han mener at behandlingen av dem, særlig med tanke på hva de har utrettet i golfsporten og hvilke institusjoner de har representert, har vært frastøtende.

Videre uttalte Norman at det ikke har vært noe motstand mot LIV Golf personlig. “Ingen har i løpet av de siste tre årene jeg har vært CEO og kommisjonær for LIV Golf kommet opp til meg og sagt at det jeg gjør er galt.”

Han tok også et skjult stikk mot PGA-touren ved å si; “Enkelte som ønsker å stoppe oss av helt feil årsaker, har ikke klart å opprettholde sin posisjon i golfspillet. Det vi har gjort strålende er å pumpe mer kapital inn i golfspillet, slik at golf endelig blir sett på som en aktivaklasse.”

Om fremtiden ser Norman at LIV tar kontroll over golfsporten utenfor USA og peker på LIVs stadig voksende globale stedslinje som bevis på deres suksess i den jakten.

Til tross for Normans selvsikkerhet, er LIV Golfs fremtid fortsatt usikker. Inntil skriftlige avtaler mellom PGA Tour og Saudi-Arabia PIF, LIV Golfs hovedinvestor, er forseglet, er det uklart hvordan LIV Golf vil passe inn i dette bildet.

​Les hele saken på: Read More