Kaymer og McDowell Ryder Cup-visekapteiner

EEuropas Ryder Cup-kaptein, Padraig Harrginton, har utnevnt tyskeren Martin Kaymer og nordiren Graeme McDowell som visekapteiner til den utsatte 2020-utgaven av Ryder Cup, som skal spilles på Whistling Straits-banen i Wisconsin, USA 24.-26. september. Fra tidligere er også Luke Donald fra England og svenske Robert Karlsson utnevnt til Harringtons visekapteiner.

Kaymer og McDowell tar med seg en stor porsjon kunnskap og erfaring til team-rommet i etter at begge har opplevd store og avgjørende karrierer-øyeblikk i den tradisjonsrike lagturneringen mellom Europa USA, skiver Ryder Cup i en pressemelding.

To ganger major-vinner, Martin Kaymer, debuterer i visekaptein-rollen etter fire opptredener som som spiller: I 2010, 2012, 2014 og 2016, der han Han har vunnet totalt 6,5 poeng for Europa.

Tyskeren har vært med å vinne tre europeisk seiere, der den mest kjente kom da han satte putten som sikret europeisk seier i 2012. «Mirakelet i Medinah» har for ettertiden blitt synonymt som ett av sportshistoriens mest spektakulære comeback. Når Kaymer returnerer til Whistling Straits blir det til arenaen for sitt majorgjennombrudd i 2010 da han vant US PGA Championship.

Andre gang for mcDowell

For Graeme McDowell blir det andre omgang som europeisk visekaptein etter at han, sammen med årets kaptein, Padraig Harrington, var en del av støtteapparatet som hjalp Thomas Bjørn å sikre den historiske seieren 17,5-10,5 over USA på Le Golf National i Paris i 2018. Også nordiren har vært med som spiller i Ryder Cup fire ganger: I 2008, 2010, 2012 og 2014.). an har vunnet totalt p poeng for Europa på 15 matcher, der det mest kjente kom i Wales da han sikret det vinnende poenget for Europa på The Celtic Manor Resort i 2010.

Slik kommenterer europa-kaptein Padraig Harrington valget av sine to nye visekapteiner:

— Det gleder meg å ønske Martin og Graeme velkommen som visekapteiner. Begge vil ta med seg erfaring og kunnskap til til teamrommet, og gi det god balansen. Begge har bidratt i Ryder Cup-historien med å sikre det vinnende poenget, og spillerne ser opp til dem and the other players look up to them. Bagge utstråler aura og erfaring, og vet at deres meninger vil ha betydning.

Graeme McDowell
Martin Kaymer

Les mer: Ryder Cup hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.