Under euroapatourens regelkonfereanse på PGA Catalunya Resort nylig diskuterte tourdommerne å innføre videodømming som et fast innslag på touren.
kan-bli-videod-mming-p--europatouren

BLIR DET VIDEODØMMING? Om deltakerne på European Tour Rules Conference på PGA Catalunya Resort får det som de vil, innføres videodømming på europatouren. Hva mener du?

kan-bli-videod-mming-p--europatouren

kan-bli-videod-mming-p--europatouren

kan-bli-videod-mming-p--europatouren


PGA Catalunya Resort, nær Barcelona, var vertskap for årets European Tour Rules Conference .

Trettifem delegater fra sju europeiske golfforbund, PGA, R&A og europatouren samt frivillige funksjonærer fra hele Europa, var samlet for å diskutere regelrelaterte spørsmål.

I sin presentasjon om TV-dekningens stadig viktigere rolle i internasjonale golfturneringer, tok europatourens overdommer, John Paramor, opp hendelsen med Padraig Harrington i Abu Dhabi HSBC Championship i 2011.

Harrington ble diskvalifisert for å signere for feil score etter førsterunden på 65 slag. Dette etter at slowmotion-repriser på TV viste at hånden hans touchet borti baksiden av ballen da han la den ned etter å har markert den.

— Golfreglene er kompliserte, og må også sikre fair play og like konkurransevilkår for alle konkurrenter, sa John Paramor.

— Det er på møter som dette at funksjonærer, frivillige og styrende organer kan ta opp og diskutere problemstillinger som vil fortsette å bidra til å sikre fair play for alle golfere.

Tredagers-konferansen ble holdt som en direkte forlengelse av finalesteget av europatourens Q-School på PGA Catalunya Resort, der mange av dommerne deltok.

Hva mener du om videodømming? Bruk kommentarfeltet under, på Golferens Facebook-side eller ta diskusjonen hos vår samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.