Historisk Tage tok andre seier på rad

I SITT LIVS FORM: Takket være sterkt forbedret putting er Eirik Tage Johansen bedre enn noen gang, og leder pengelisten på Gecko Tour med klar margin. Foto: Pål A. Næss

Eirik Tage Johansen vant på Mijas-banene, og ble den første i historien som har vunnet to turneringer på Gecko Tour på rad.

— Er du i det livs form? spør vi Eirik Tage Johansen. De fem turneringene han har spilt hittil på Gecko Tour har gitt én sjette- og én andreplass og deretter to seiere på rad.

— Spillet er i alle fall veldig fint om dagen, humrer Tage, som med -12 etter 70-63-69 vant Mijas-turneringen med fire slag. Og som synes det er gøy å bli den første som vinner på Gecko Tour to uker på rad.

— Fremfor alt er det puttingen som er blitt veldig mye bedre, konstaterer han når vi spør om det er noen konkret årsak til forandringen.

Vil ikke gjøre Karlsen høy på pæra!

Siddisen legger ikke skjul på at det er Jon Karlsen, puttedoktor og toppidrettansvarlig i NGF, som har en stor del av æren for at han nå setter flere, og lengre, putter enn tidligere i karrieren.

— Karlsen har ingen magisk formel, bare laget en puttingmetodikk som er det du trenger for å slå bare gode putter, være stødig, mener Tage.

— Men du må ikke si det til han. Da blir han bare høyt på pæra, legger 33-åringen til med en liten latter.

Tett program

Nå tar Tage juleferie med god samvittighet. Og, som den som har spilt inn desidert mest penger på geckotouren så langt, med en mer velfylt lommebok enn på lenge.

— Ja, det er jo kjekt det! Og det skal bli godt med en liten juleferie. I januar blir det treningsleir med Team Norway stort sett hele måneden, i Abu Dhabi og i Orlando, det blir nytt og spennende, synes Tage.

I februar er planen å spille Nordic League i Spania, så mer Gecko Tour i mars før challengetouren starter i månedsskiftet mars-april.

— Akkurat når og hvor vet jeg ikke, challengetourens terminliste har ikke kommet ennå, avslutter Eirik Tage Johansen, og setter kursen mot en velfortjent juleferie. Eller Driving home for Christmas, som Chris Rea ville sagt det …

Se også: Resultater fra Mijas

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.