På Asker GK den 20. august skjedde noe som sjelden skjer på en golfbane.
hio-sensasjon-i-asker-

HIO-duo: Magnus Birkeland (fra v.) og Bjørn Helge Briskeby lyktes med å gjøre hole-in-one på samme hullet da de spilte sammen onsdag 20. august.

To spillere i én og samme ball gjorde hole-in-one på det samme par-3-hullet, det 155 meter lange nummer 15 på Asker GKs bane.

Det var headpro Bjørn Helge Briskeby som med et nierjern først satte ballen rett i potta. Og det var tydelig at den 28 år gamle 3,6-handicapperen var til inspirasjon for junioren i samme ballen.

18-årige Magnus Birkeland skulle nemlig ikke være noe dårligere. Med et åtterjern satte 5,8-handicapperen esset bare få minutter senere. Lykkeslaget ble slått med et åtterjern.

Det er selvsagt uvanlig at to spillere får hvert sitt hole-in-one på samme hull, men det har skjedd tidligere.

En av Golferens lesere har sendt oss en mail om Woodall SPA i England, der det på ett av hullene er oppført et lite minnesmerke for en landslagsmatch der to spillere delte hullet på hole in one.

Etter det Golferen kjenner til, har det imidlertid ikke skjedd noe slikt tidligere her til lands. Hvis du vet at det motsatte er tilfellet eller du kjenner til en lignende historie, send oss en e-post på tips@golferen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.