Titleist har sendt protypene av de sine nye toppballer Pro V1 og Pro V1x ut på touren. Og kunne bokføre de to første seierne forrige helg.
her-er-de-nye-pro-v1--og-pro-v1x-ballene

EN BALL ER EN BALL ER EN BALL: Nei, ikke i det hele tatt mener Titleist. Det er en stor begivenhet at prototypen av de nye Titleist Pro V1 og Titleist Pro V1x kan bokføre sine første seire samme helg.

her-er-de-nye-pro-v1--og-pro-v1x-ballene

her-er-de-nye-pro-v1--og-pro-v1x-ballene

her-er-de-nye-pro-v1--og-pro-v1x-ballene


Titleist har hatt protypene av de sine nye toppballer Pro V1 og Pro V1x ute på tourene de siste par ukene. Og kunne bokføre de to første seierne forrige helg.

Adam Scott ble den første spilleren til å vinne en stor turnering med prototypen av den nye Titleist Pro V1 da han vant Australian Masters med fire slag søndag.

Noen timer senere kom den første seieren med Pro V1x-prototypen da Luke Donald vant Dunlop Phoenix i Japan med fem slags margin.

Adam Scott forteller i en pressemelding at det er tredje turneringen han spiller med nye Pro V1.

— Den har en litt annerledes ballbane, spinnegenskapene rundt greenene gir meg kontrollen jeg ønsker, og følelsen er fantastisk.

Dersom ballen er så bra som Scott hevder, er det liten grunn til å tro at Titleist vippes ned fra pinnen som den mest spilte golfball. I Australia spilte hele 73 prosent av feltet med ball fra Titleist.

Se også: Titleist hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.