Hauger går i Miklagards fotspor, og innfører en exit-ordning for de aksjonærene som ønsker å tre ut av golfklubben.
hauger-innf-rer-aksje-exit

INNFØRER AKSJE-EXIT: Hauger GK følger Miklagards eksempel, og gir aksjonærer muligheten til å komme seg ut av klubben uten å måtte blø økonomisk.

hauger-innf-rer-aksje-exit

VEDTATT AV GENERALFORSAMLINGEN: Daglig leder Bent Lundborg håper generalforsamlingens ja til aksje-exit resulterer i at interessen for aksjene i Hauger vil stige.

Baneselskapet Hauger Golfbane AS vil fra 1. oktober i år tilby en permanent exit-ordning for de som ønsker.

— Vi har jobbet med dette i samarbeid med Miklagard og følger nesten samme løsning, sier daglig leder i Hauger Golfbane, Bent Lundborg, i en pressemelding.

Les også: Miklagard-styret foreslår aksjeinnløsning

Styreleder Tore Danielsen mener i følge pressemeldingen at exit-muligheten vil fjerne hinderet for dem som vegrer seg for å kjøpe en aksje.

Slipper langvarige forpliktelser

I praksis betyr ordningen at ingen behøver å bli sittende med en eller flere aksjer, med det det medfører av økonomiske forpliktelser til blant annet spillerett.

— Vi håper dette vil være et tydelig signal på at vi ønsker å legge forholdene til rette for å få tilbake interessen for golfbanens aksjer blant nye potensielle medlemmer, uttaler Danielsen i pressemeldingen.

I likhet med forslaget til Miklagard vil også Hauger innføre en oppsigelsestid på to år. Spillerett på Hauger Golfbane må betales i oppsigelsestiden. Etterpå tar klubben tilbake aksjen for 0 kroner.

— Forslaget ble lagt frem for generalforsamlingen nå i februar, og ble vedtatt. Vi håper at dette resulterer i at interessen for aksjene i Hauger vil stige, avslutter Bent Lundborg.

Se også: Hauger GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.