ORLANDO, FLORIDA - JANUARY 21: Lydia Ko of New Zealand pretends to take a selfie while holding the trophy on the 18th hole after winning the Hilton Grand Vacations Tournament of Champions at Lake Nona Golf & Country Club on January 21, 2024 in Orlando, Florida. (Photo by Julio Aguilar/Getty Images)

Lydia Ko vant Hilton Grand Vacations Tournament of Champions i Lake Nona, Florida. Hun viste ro og beherskelse under vanskelige værforhold. Med kaldt og vindfullt vær, sikret Ko seieren med to slag under par i siste runde.

Denne seieren på Lake Nona GC i Orlando, et sted hun ser på som sitt ‘andre hjem’, var Ko sin 20. seier på LPGA-touren. Med dette har hun oppnådd 26 karrierepoeng i LPGA’s poengsystem for Hall of Fame-berettigelse – bare ett poeng unna automatisk inkludering. Men Ko, som er ydmyk om denne forestående prestasjonen, uttrykte at hun ikke vil tenke for mye på det, hvis det skal skje, vil det skje. (Golf.com)

Neste på planen for Ko er Drive On Championship neste uke. Hun er innstilt på å holde bena på jorda til tross for seieren, og fokusere på konkurransen som kommer. “Jeg vant min første turnering (i 2022) og ting gikk raskt galt, så jeg må ikke bli for hovmodig. Jeg spiller neste uke i Bradenton og det er en ny golfbane for meg. Jeg gleder meg til å komme dit”, siteres av Golf.com