Hickory-golf Oslo Golfklubb 100 år

På Oslo Golfklubb sitt simulatorsenter, Golfland, vil det på lørdag være mulig for hvem som helst å spille “hickory golf” en hel time for bare 50 kroner.

I Oslo Golfklubb sin invitasjon heter det:

Lørdag 27. januar ønsker vi å introdusere hickorygolf ved å tilby spill med hickorykøller på selveste St. Andrews.

“Det er ingen turnering, bare kos”. Det er satt av spilletid fra kl. 10.00-19.00 denne lørdagen. Køller kan lånes gratis. Underveis vil deltagerne få informasjon og god hjelp fra erfarne hickoryspillere.  

Dette er for alle så kom innom og prøv. Det koster kun kr 50,- å spille i én time og du velger selv spilletid i GolfBox ved påmelding. Ved påmelding kan du også se hvem som står på den aktuelle timen. Vi gjør oppmerksom på at det er maks tre personer pr time og kun én time per person.

Hvis du lurer på om de gamle hickory køllene du har i kjeller eller på loft kan brukes (eller har stor verdi!) så ta dem med og få dem vurdert.

Påmelding

Påmelding gjøres i GolfBox på vanlig måte.
Klikk her for påmelding

Bakgrunn

Hickorydagen er en forsmak på den nye turneringen, Åpent Norsk Hickorymesterskap, som skal avholdes 31. august i år. Som kjent fyller klubben 100 år i år og denne dagen i august feirer vi oss selv og golfen i «good old fashion style».