Guste-Pedersen blir proff

Kragerø-spilleren Thomas Guste-Pedersen er ferdig med studiene på University of West Florida, og går over i proffenes rekker.

guste-pedersen-blir-proff


SATSER PÅ GOLFEN: Etter utdannelsen som bachelor i sports management ved University of West Florida satser Kragerøs Thomas Guste-Pedersen på å gjøre golfen til sitt levebrød.

guste-pedersen-blir-proff

guste-pedersen-blir-proff

guste-pedersen-blir-proffThomas Guste-Pedersen er hjemme på juleferie i Kragerø, der lokalavisen Vestmar har slått av en prat med byens første profesjonelle golfspiller.

I intervjuet avslører Guste-Pedersen at han er topp motivert for å gi drømmen om en tilværelse som profesjonell en sjanse.

— Målet er helt klart å kunne leve av golf, sier Thomas til avisen.

På nyåret flytter han til Oslo, der han skal ha en tre måneders praksisperiode hos NGF for å fullføre utdannelsen som bachelor innen sportsmanagement.

Guste Pedersen har ingen europeisk ranking ennå, og må jobbe seg oppover fra Nordic Leauge-nivå med turneringer rundt om i Norge, Norden og ellers i Europa.

— Da er det resultatene som teller. Dersom jeg skulle gjøre det bra, så kan det fort åpne seg veier til større og viktigere turneringer. Men det er knalltøft, og det er mange om beinet, sier Thomas til Vestmar.

Les også: Hele intervjuet i Vestmar

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour/European Tour: U. S. Open   med Viktor Hovland (!7-20. juni)

  PGA TourLatinoamerica: Holcim Colombia Classic  med Andreas Halvorsen (!7-20. juni)

  Challenge Tour: Challenge de Espana med Eirik Tage Johansen, Elias Bertheussen, Kristoffer Reitan og Kristian Krogh  (15. -18. juni)

  Blue Golf Tour: Supreme Lending Classic med William Buhl  (16.-19. juni)

  Nordic League: Samsø Pro-Am Classic med Sander Andreassen, Sebastian Eidsæther Syr, Knud Andreas Krokeide og Martin Ulseth  (16.-18. juni)

  LPGA: Meijer LPGA Classic  (17.-20. juni)

  Amatør: The Amateur Championship med Markus Braadlie (14.-19. juni)

  Amatør: NM Senior Stiklestad GK  (19.-20. juni)

  Junior: Srixon Tour 4 Gamle Fredrikstad GK  (20.-22. juni)

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×