Kragerø-spilleren Thomas Guste-Pedersen er ferdig med studiene på University of West Florida, og går over i proffenes rekker.
guste-pedersen-blir-proff

SATSER PÅ GOLFEN: Etter utdannelsen som bachelor i sports management ved University of West Florida satser Kragerøs Thomas Guste-Pedersen på å gjøre golfen til sitt levebrød.

guste-pedersen-blir-proff

guste-pedersen-blir-proff

guste-pedersen-blir-proff


Thomas Guste-Pedersen er hjemme på juleferie i Kragerø, der lokalavisen Vestmar har slått av en prat med byens første profesjonelle golfspiller.

I intervjuet avslører Guste-Pedersen at han er topp motivert for å gi drømmen om en tilværelse som profesjonell en sjanse.

— Målet er helt klart å kunne leve av golf, sier Thomas til avisen.

På nyåret flytter han til Oslo, der han skal ha en tre måneders praksisperiode hos NGF for å fullføre utdannelsen som bachelor innen sportsmanagement.

Guste Pedersen har ingen europeisk ranking ennå, og må jobbe seg oppover fra Nordic Leauge-nivå med turneringer rundt om i Norge, Norden og ellers i Europa.

— Da er det resultatene som teller. Dersom jeg skulle gjøre det bra, så kan det fort åpne seg veier til større og viktigere turneringer. Men det er knalltøft, og det er mange om beinet, sier Thomas til Vestmar.

Les også: Hele intervjuet i Vestmar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.