Phil Mickelson, den mest profilerte stjernen til LIV Golf, stiller spørsmålstegn ved om det er nødvendig med en offisiell ‘fusjon’ mellom PGA Tour og LIV Golf, rapporterer Bloomberg. I stedet for en eventuell fusjon presenterer Mickelson argumenter for at fordelene allerede har blitt oppnådd gjennom fjorårets ‘Rammeavtale’. Han mener begge turer har forbedret seg som følge av det han refererer til som ‘détente’. Mickelson uttrykte også at misnøyen mellom PGA og LIV bør skrinlegges.

Som en del av argumentene sine, trakk han frem 2024 U.S. Open champion Bryson DeChambeau som et eksempel på en golfspiller som har skapt eget innhold på sosiale medier, noe som Mickelson mener ikke ville blitt en mulighet uten LIV. Mickelson anser at denne utviklingen hviler på LIV Golfs innsats og deres evne til å tiltrekke seg flere spillere og sponsorer.

Micklesons kommentarer kontrasterer med det LIV CEO Greg Norman uttalte under det samme Bloomberg-intervjuet. Norman beskriver ‘vitriol og hat’ rettet mot de første proffene som sluttet seg til LIV for to år siden, og kaller behandlingen “avskyelig”.

Det ble også bekreftet at Mickelson selv ikke deltar i forhandlingene mellom PGA Tour og PIF, da han er mer fokusert på seirene han og andre LIV-spillere allerede har oppnådd gjennom den tidligere brobyggingen.

Kilde: Golf

​Les hele saken på: Read More