24. september 2023 13:30
For én måned siden ante ikke Julius Solheim at han skulle åpne dørene for golfmesse 2. november. En tur til Mørk Golf fikk imidlertid følger for gründeren fra Oslo.
golfmesse-lansert-i-rekordfart

MESSE I REKORDFART: Per Øivind Saksberg (bakerst) tok Julius Solheim med en tur til Mørk Golf for en måned siden. Det satte Oslo-gründeren på ideen om å arrangere golfmesse. Fredag åpnet den på Lillestrøm.

golfmesse-lansert-i-rekordfart

golfmesse-lansert-i-rekordfart

golfmesse-lansert-i-rekordfart


Messegeneral Julius Solheim i GolfExpo, som åpnet på Lillestrøm fredag, snakker like fort på innpust som på utpust.

— Hadde jeg blitt født i dag, hadde jeg blitt ADHD-medisinert. Men jeg har lært meg å jobbe i stedet. Og det kan du gjerne skrive!

42-åringen har arbeidsdager som strekker seg over 18 timer, fra 7 om morgenen til 1 om natten. Og gjerne sju dager i uken.

— Men så får jeg gjort noe også. Fordi jeg besitter den viktigste egenskapen som skal til: Vilje.

Fra 0 til 100 på åtte dager
Julius Solheim står også bak SkiExpo-messen, som går parallelt med GolfExpo, og som er en suksess allerede i sitt tredje år.

For en måneds tid siden tok tidligere salgssjef for Titleist, Per Øivind Saksberg, Solheim med en tur til Mørk Golf. Det sådde spiren om å blande golf og alpint i en felles messe.

— Alpint er idrett nummer to for de fleste golfere. Og fra jeg for første gang satte foten på en golfbane til jeg bestemte meg for å lage GolfExpo, tok det åtte dager. Det er tre uker siden, sier Solheim mens han mulititasker kontinuerlig på mobilen.

— Du skjønner, jeg har 200 utstillere som åpner stand her på Lillestrøm i dag.

På GolfExpo er 13 av dem samlet.

— Om ett år er antallet mangedoblet. Blant golfklubber alene skal det da være minst 20 stykker som stiller ut. Dette skal bli messen alle i Golf-Norge bare være med på!

Blandet drops

GolfExpo er ikke en messe for utstyrsfreaker som vil ta en titt på det siste og heteste innen drivere, puttere, wedger eller andre golfkøller.

Derimot vil den som er på jakt etter gode tilbud kunne finne endel å glede seg over. Her finnes tilbud på baller og køller, elektriske traller, sko og bagger med mer.

Også et par golfklubber stiller ut. Blant annet med knøttegolf og simulatoraktiviteter. Som kvalifisering til NM i Longdrive på Mørk Golfklubb neste år.

Åpningstider:
Fredag 12-20
Lørdag 11-18
Søndag 11-17

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.