Golfmesse lansert i rekordfart

For én måned siden ante ikke Julius Solheim at han skulle åpne dørene for golfmesse 2. november. En tur til Mørk Golf fikk imidlertid følger for gründeren fra Oslo.

golfmesse-lansert-i-rekordfart


MESSE I REKORDFART: Per Øivind Saksberg (bakerst) tok Julius Solheim med en tur til Mørk Golf for en måned siden. Det satte Oslo-gründeren på ideen om å arrangere golfmesse. Fredag åpnet den på Lillestrøm.

golfmesse-lansert-i-rekordfart

golfmesse-lansert-i-rekordfart

golfmesse-lansert-i-rekordfartMessegeneral Julius Solheim i GolfExpo, som åpnet på Lillestrøm fredag, snakker like fort på innpust som på utpust.

— Hadde jeg blitt født i dag, hadde jeg blitt ADHD-medisinert. Men jeg har lært meg å jobbe i stedet. Og det kan du gjerne skrive!

42-åringen har arbeidsdager som strekker seg over 18 timer, fra 7 om morgenen til 1 om natten. Og gjerne sju dager i uken.

— Men så får jeg gjort noe også. Fordi jeg besitter den viktigste egenskapen som skal til: Vilje.

Fra 0 til 100 på åtte dager
Julius Solheim står også bak SkiExpo-messen, som går parallelt med GolfExpo, og som er en suksess allerede i sitt tredje år.

For en måneds tid siden tok tidligere salgssjef for Titleist, Per Øivind Saksberg, Solheim med en tur til Mørk Golf. Det sådde spiren om å blande golf og alpint i en felles messe.

— Alpint er idrett nummer to for de fleste golfere. Og fra jeg for første gang satte foten på en golfbane til jeg bestemte meg for å lage GolfExpo, tok det åtte dager. Det er tre uker siden, sier Solheim mens han mulititasker kontinuerlig på mobilen.

— Du skjønner, jeg har 200 utstillere som åpner stand her på Lillestrøm i dag.

På GolfExpo er 13 av dem samlet.

— Om ett år er antallet mangedoblet. Blant golfklubber alene skal det da være minst 20 stykker som stiller ut. Dette skal bli messen alle i Golf-Norge bare være med på!

Blandet drops

GolfExpo er ikke en messe for utstyrsfreaker som vil ta en titt på det siste og heteste innen drivere, puttere, wedger eller andre golfkøller.

Derimot vil den som er på jakt etter gode tilbud kunne finne endel å glede seg over. Her finnes tilbud på baller og køller, elektriske traller, sko og bagger med mer.

Også et par golfklubber stiller ut. Blant annet med knøttegolf og simulatoraktiviteter. Som kvalifisering til NM i Longdrive på Mørk Golfklubb neste år.

Åpningstider:
Fredag 12-20
Lørdag 11-18
Søndag 11-17

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×