Golfspilleren Cam Young skrev seg inn i historien under Travelers Championship med en imponerende runde på 59 slag, 11 under par på TPC River Highlands lørdag. Ifølge Golf, ble han den 12. spilleren til å bryte 60 på PGA-touren. Young har sin 27-årsdag denne dagen og ante ikke da han varmet opp til sin tredje runde, at han skulle lykkes med å bryte 60.

Young startet drømmeaktig med to birdies på de to første hullene, etterfulgt av en eagle på det tredje. Han la til en annen birdie på det fjerde hullet og startet med fem under par på de fire første hullene. Young sa at det ikke krysset tankene hans å bryte 60 under runden, men visste at han kunne sette sammen en spesiell lav runde da han birdiede det 8. og 9. hullet på 28.

Idet han plasserte en 3-ijern syv fot fra hullet på det 280-yards lange par-4 15. hullet og sank eagle-puttet for å ligge 10 under for runden, begynte han å tenke på muligheten for å skyte 59. Det virkelige høydepunktet kom dog når Young drev det 15. hullet på par-4 for å sette opp og eagle-putt. Dette var den nærmeste tee-skuddet for dagen.

Selv om Young forventet en utfordrende dag da han noterte noen miss i oppvarmingsøkten, viste han igjen at golf er et uforutsigbart spill når han subbet 60-tallet, til tross for en vanskelig start på dagen.

Kilde: Golf.

​Les hele saken på: Read More