Golferen.no satser internasjonalt

Etter 11 år med Norge som marked går Golferen.no internasjonalt ved å oppgradere den engelskspråklige bloggen MigrantGolfer.com til et redaksjonelt nettsted, med hele verden som marked.

golferen-no-satser-internasjonalt


LANSERT DENNE UKEN: Etter tre år som engelskspråklig blog er MigrantGolfer.com oppgradert til et redaksjonelt nettsted, med hele verden som marked.

golferen-no-satser-internasjonalt


HAR ALLEREDE STOR INTERNASJONAL LESERSKARE: Etter drøye tre år har vi en stor skare trofaste lesere over hele verden, sier Jan E. Espelid om erfaringene med den engelspråklige bloggen MigrantGolfer.

— Vi startet MigrantGolfer som en engelspråklig blogg om det å reise for golf. Etter drøye tre år har vi en stor skare trofaste lesere over hele verden, sier Jan E. Espelid om bakgrunnen for satsingen.

Espelid leder Papaya Media, og er ansvarlig redaktør for MigrantGolfer.com samt også for Golferen.no og for en annen nyskapning av året; Golfbuzz.no.

— Etter å ha jobbet med golf på nett i over et tiår, er det én ting jeg har lært meg: Problemet er ikke å finne noe å skrive om, men å velge bort stoffet vi ikke har plass til, sier Espelid.

— Vi har tilgang på mye stoff som passer et internasjonalt publikum, og som derfor ikke publiseres på Golferen. Nå kan det stoffet i stedet presenteres på MigrantGolfer, fortsetter golfredaktøren.

— Det blir altså ikke samme stoff på Golferen.no og Migrantgolfer.com, bare på forskjellige språk?

—Med få unntak, nei. Golferen.no er en nettside om og for golf i Norge, etter norsk presseetikk og -skikk. Mens MigrantGolfer.com er et frittstående nettsted på engelsk, mer viralt orientert, og for et internasjonalt publikum, sier Espelid.

— I den grad vi skriver om golf i Norge på MigrantGolfer.com, er det med tanke på hva som vil interessere og fascinere utenlandske golfere.

Espelid viser i den forbindelse til artikkelen Tee for Two a.m. om midnattsgolf i Nord-Norge som et eksempel.

Les også: Tee for Two a.m.

— Vi kommer til å bruke Facebook aktivt for å promotere MirgantGolfer. Erfaringene fra lanseringen av Golfbuzz.no viser hvor viktig Facebook er som kanal, mener Espelid.

Se også: MigrantGolfer Facebook-side

I tillegg til tradisjonelt stoff om golfbaner, golfutstyr og golfreisemål, er det to bærebjelker til på nye MigrantGolfer, videreørt fra bloggen: En liste over verdens 246 ekte linksbaner og Golferen.nos reiseredaktør Torsten Pamps Tour of Ireland-prosjekt.

I løpet av 25 kapitler, hvorav 22 er publisert i skrivende stund, tar Pamp oss med til alle den grønne øyas beste golfbaner.

Se også:
The World’s 246 True Links Courses
The Tour of Ireland Project

— Og med hele verden som marked, begynner kanskje de store pengene snart å strømme inn?

— I wish … nei da, så høye lesertall er urealistisk. Det er derfor først og fremst et publisistisk grep vi nå gjør med MigrantGolfer. Om nettstedet så kan gi et bidrag, er det veldig hyggelig. Mer enn det har vi ikke håp om, avslutter ansvarlig redaktør Jan E. Espelid.

Se også: MigrantGolfer.com

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×