Damenes europatoura spilte ærverdige Lacoste Ladies Open de France torsdag til lørdag. Marianne Skarpnord kjempet lenge i toppen. Men avsluttet med sin svakeste runde for turneringen.

Open de France, det franske åpne mesterskapet, ble spilt Golf du Medoc sin Chateaux Course i Bordeaux.

Marianne Skarpnord var godt med med etter de to første rundene , og gikk inn i siste runde på delt fjerdeplass med to under par etter runder på 71 og 69 slag.

Avslutningsrunden på tre over par, 74, førte imidlertid til et fall på elleve plasseringer på den endelige resultatlisten.

Tonje Daffinrud fra Vestfold GK misset cutten med ett slag på +3 etter runder på 71 og 74. Også Karoline Lund fra Losby GK måtte si takk for seg før siste dag etter runder på 75 og 72 slag, som ga +5 som total score, og misset cut med tre slag.

Svenske Julia Engström vant vant Open de France med ett slag på -7, og kunne ta med seg en vinnersjekk på 297.000 kroner (27.600 euro). Moss & Rygge-spillerens 15.-plass ble belønnet med 33.000 kroner (3054 euro).

Magdalena Sommermacher fra Argentina og franske Celine Herbin delte andreplassen.

Damenes europatour tar nå pause fram til Omega Dubai Moonlight Classic spilles 4.-6. november.

Se også: Resultater fra Frankrike