De mest leste reportasjene på Golferen.no i 2013 toppes av banebesøket på Norges nyeste 18-hullsbane: Gamle Fredrikstad Golfklubb. Se listen over de ti toppsakene her.
gamle-fredrikstad-gk-topper-mest-lest-listen

DEN FØRSTE 18-HULLSBANEN PÅ FIRE ÅR: Da Gamle Fredrikstad Golfklubb åpnet anlegget, ble banen raskt populær. Og banebesøket derfra ble 2013s mest leste reportasje på Golferen.no.

Golferen-redaksjonens vareopptelling presenterer listen over de ti mest leste reportasjene på Golferen.no i 2013.

Vi så for øvrig en tydelig trend i leservanene til norske golfere i år:

Saker som på en eller måte angår, eller kan relateres til, eget spill er de som øker mest i popularitet.

Golferens ti mest leste reportasjer 2013

1. Gamle Fredrikstad GK: Nyåpnet praktanlegg midt i byen
Det er langt mellom baneåpningene i Norge for tiden. Og særlig blant 18-hullsanleggene, der det har kommet én ny bane de siste fire årene: Gamle Fredrikstad Golfklubb. Når banen på Øra ved Gamlebyen i tillegg har fått strålende kritikk fra golferne, er det kanskje ikke merkelig at reportasjen fra slutten av mai ble 2013s mest leste på Golferen.no. Vi gratulerer med topplasseringen!

2. Den komplette listen over USA-studentene
Hele 41 norske spillere har denne sesongen, som startet i høst og avsluttes i mai, fått collegestipend i USA. Golferens oversikt over hvem som spiller hvor er et så populært oppslagsverk for leserne at saken havnet på andreplass.

3. Kofstad i Abu Dhabi: Vil bli husket av de feile grunnene
20. januar gikk Espen Kofstad de sju siste hullene av Abu Dhabi Championship fem over par, og misset cutten med tre slag. Det ble årets tredje mest leste reportasje, og faktisk den eneste turneringsreportasjen som kom seg inn på topp-10-listen.

4. I Drammen er golf en bilsport
Drammen Golfklubbs bane slynger seg opp og ned åsen foran Skoger kirke. Denne sesongen gikk klubben til anskaffelse av golfbiler med GPS, noe mange Golferen-lesere ville vite mer om.

5. Norsk verdensrekord: To HIO på totalt 460 meter
Grorud-spiller Stein Roald Allsteds to hole-in-one på hull 8 på Groruddalen GK er norsk rekord, kanskje verdensrekord. Og historien fra 16. mai elskes av Golferen.no-leserne.

6. Golfforbundet raser over app-lansering
Golfforbundet tok et skikkelig oppgjør med dataleverandøren GolfBox, som sendte en ikke godkjent NGF-app ut på markedet. Det fikk golfpresidenten til å rase, og GolfBox-sjefene måtte finnes seg i å stå rett i NGF-kontorene på Ullevål.

7. Tyrifjord gir deg lyden av stillhet
Sjuendeplassen befester banebesøkenes sterke stilling blant dem som leser om golf, der besøket på Tyrifjord Golfklubbs vakre anlegg på Storøya i Tyrifjorden ble det tredje banebesøket i topp-10-listen.

8. Positiv overraskelse i Son
Den fire år gamle nihullsbanen i Son var opprinnelig et Fred. Olsen-prosjekt som ble overlatt til det privat selskapet Kystgolf. Så mange av våre lesere var nysgjerrig på banen at reportasjen derfra ble det fjerde banebesøket i topp-10.

9. Martens går nye veier i sponsorjakten
Årets vinner av Q-School på Ladies European Tour, Caroline Martens, kunne i februar fortelle om satsingen fram mot OL i Rio 2016. Og ikke minst: Hvordan hun skulle finansiere livet som profesjonell.

10. Derfor slår Tiger så langt
12. april kunne Golferen.no avsløre hemmeligheten om hvorfor Tiger Woods slår så langt. Videoen som medfulgte saken var så populær at saken akkurat snek seg inn på topp-10.

Øvrige topp-10-rangeringer på Golferen.no

De ti mest populære instruksjonsvideoene
De ti mest leste reisesakene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.