Norske golfere reiser ofte og gjerne utenlands for å dyrke reise lidenskapen sin. Hvor vil de helst dra? Vi gir deg de ti mest populære reisesartiklene fra Golferen.no sitt arkiv.
de-ti-mest-leste-reisesakene

KOMBINER GOLF- OG ALPINFERIE: I Kitzbühel kan du vinke vinteren farvel og kysse våren velkommen på samme dag ved å først ta deg ned fra Hahnekam-toppen og avslutte med en runde på Golfclub Kitzbühel. Artikkelen derfra er på åttendeplass blant de mest leste reiseartiklene på Golferen.no.

Golferen-redaksjonens vareopptelling har denne gangen kommet til de mest leste reisesakene på Golferen.no.

Dersom reiselysten er jevnførbar med leselysten er det ingen tvil: Spania er norske golferes favrotittreisemål.

Vårt gjensyn med Mallorca topper listen over de mest leste sakene, og Spania innehar også tiendeplassen.

Topp-10 reisesaker

Listen over de ti mest populære reisesakene er satt sammen av saker publisert på Golferen.no de to siste årene.

1. Mallorca: Lykkelig gjensyn med en gammel favoritt
Mallorca har alltid vært en favoritt blant norske golfere. Det vises også av det faktum at denne artikkelen fra desember allerede topper listen over de mest leste.

2. Verdens vakreste 18 golfhull
Redaksjonen i CNN satte sammen den ultimate kombinasjonen av vakre golfhull fra hele verden. Med det kunne CNN presentere en drømmebane på 6319 meter og med en par på 72. En bane som Golferen-leserne elsker å lese om.

3. På par i Arabia-light
Nordmenn er nysgjerrige på hva som skjer i Tunisia. Ikke bare på det politiske området, men også innen golf. Som er billig og bra i dette landet her.

4. Det andre St. Andrews
St Andrews på Skottlands østkyst er den ultimate golfopplevelsen, og den store drømmen, for tusener av golfere. Og de elsker å lese om alt denne gamle, tradisjonsrike byen har å by på.

5. Kypros lokker med nye baner
På femteplass finner vi Kypros. Middelhavsøya der Afrodite steg opp fra havet har kommet forholdsvis sent i gang med golfutviklingen. Den som kommer sent, kommer som kjent godt …

6. Spill gratis vårgolf på Evian Masters Golf Club
Banen der Suzann Pettersen tok sin andre majortriumf i september interesser mange nordmenn. Denne artikkelen er den sjette mest leste på Golferen.no. (Siden den er fra 2011 er det ikke sikkert at tilbudet fortsatt gjelder.)

7. Golfboom bak rester av et jernteppe
Tsjekkia er det hurtigst voksende golflandet i Europa, og har baner som trekker til seg europatouren for damer og herrer samt golfturister fra nær og fjern.

8. Kombiner golf og ski i Kitzbühel
Nordmenn har et spesielt forhold til Kitzbühel og de tradisjonsrike Hahnenkamm-rennene. Kanskje er det derfor så mange likte å lese om kombinasjonen golf- og alpinferie.

9. Kombiner greengress og savannegress i Kenya
I Kenya kan golfrunden kombineres med spennende safari. Ja, enkelte ganger får du begge deler i løpet av 18 hull. Flotte golfbaner og nydelige strender trekker også opp i dette store, østafrikanske landet.

10. Alicante og Murcia: Stadig flere gode baner
Gode flyforbindelser, behagelig vinerklima og et mindre hektisk liv enn lenger sør på kysten har gjort Alicante- og Murcia-provinsene populære blant nordmenn.

Les også fra vår vareopptellng: De ti mest populære instruksjonsvideoene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.