Fraser Mudie ny headpro hos Mørk Golf

Fraser

GÅR TIL MØRK: Fraser Mudie og kona, Sheena blir nye verter for prsohopen ved Mørk GK i Spydeberg. Foto: Mørk GK/Facebook

I en post på Facebook ønskerf Mørk GK skotten Fraser Mudie velkommen som ny head pro. 56-åringen er inne i sin 36. sesong i norske golfklubber, og er allerede på plass i sin nye Pro Shop.

Fraser har med seg kona Sheena til Spydeberg, der paret skal ta hånd om klubbens medlemmer og gjestespillere alle ukens dager, skriver Mørk GK på sin Facebook-side.

Mange kjenner den trivelige skotske duoen fra over 20 års virke ved Borregaard Golfklubb i Sarpsborg. Fraser har også vært engasjert i Randaberg GK og Stavanger GK, opplyser Mørk GK i Facebook-oppdateringen.

Fraser Mudie er født og oppvokst i Dundee, og var en talentfull juniorspiller. Som 16-åring ble han tatt ut på det skotske juniorlandslaget, men valgte i stedet å starte utdannelsen som Assistant Pro.

Familien bor i Sarpsborg, og skal fortsette med det, uttaler Mudie i artikkelen på Facebook:

— Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven på Mørk Golf. Selv om jeg fortsatt skal bo i Sarpsborg så er Mørk en ny utfordring. Den har alle de fasilitetene en pro kan ønske seg. Topp treningsområder og driving range. Korthullsbanen med både par 3 og par 4 hull er perfekt for nybegynnere og for de som skal starte opp med «Veien til golf».

Se også: Mørk GK hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: The CJ Cup @ Shadow Creek med Viktor Hovland (15. -18. oktober)

  European Tour: Sottisch Championship med  Kristoffer Reitan (12. -15. oktober)

  College: Intercollegiate at the Grove med  Casper Bjurholdt Kennedy og Magnus Pedersen (12. -13. oktober)

  College: Lady Red Wolves Classic med  Malena Austerslått, Caroline Berge og Julie Hovland (12. -13. oktober)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×