Foto: Mørk GK / Facebook

I en post på Facebook ønskerf Mørk GK skotten Fraser Mudie velkommen som ny head pro. 56-åringen er inne i sin 36. sesong i norske golfklubber, og er allerede på plass i sin nye Pro Shop.

Fraser har med seg kona Sheena til Spydeberg, der paret skal ta hånd om klubbens medlemmer og gjestespillere alle ukens dager, skriver Mørk GK på sin Facebook-side.

Mange kjenner den trivelige skotske duoen fra over 20 års virke ved Borregaard Golfklubb i Sarpsborg. Fraser har også vært engasjert i Randaberg GK og Stavanger GK, opplyser Mørk GK i Facebook-oppdateringen.

Fraser Mudie er født og oppvokst i Dundee, og var en talentfull juniorspiller. Som 16-åring ble han tatt ut på det skotske juniorlandslaget, men valgte i stedet å starte utdannelsen som Assistant Pro.

Familien bor i Sarpsborg, og skal fortsette med det, uttaler Mudie i artikkelen på Facebook:

— Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven på Mørk Golf. Selv om jeg fortsatt skal bo i Sarpsborg så er Mørk en ny utfordring. Den har alle de fasilitetene en pro kan ønske seg. Topp treningsområder og driving range. Korthullsbanen med både par 3 og par 4 hull er perfekt for nybegynnere og for de som skal starte opp med «Veien til golf».

Se også: Mørk GK hjemmeside