Golfspiller Rickie Fowler har hatt en utfordrende tid siden Rocket Mortgage Classic-seieren i 2022, med et betydelig fall i verdensrankingen. Dette rapporterer Golf. Fowler, som en gang var blant topp 5-spillerne og en konstant trussel i de store turneringene, opplevde en lang periode uten seier. Etter et samarbeid med hans tidligere svingtrener, Butch Harmon, så det endelig ut til at Fowler begynte å se fremgang. Han pådro seg ingen sene kutt gjennom ti starter fra januar til tidlig mai, og han oppnådde seks plasseringer blant de femten beste, før han igjen mistet formen.

Til tross for noen lovende resultater, som en solid start på U.S. Open, har det vært en nedadgående trend for Fowler i det siste. Frem til mai 2024 har han hatt en mager spilleperiode, uten en plassering blant de ti beste i noen av hans 17 starter. Puttene hans har bidratt vesentlig til dette, da han rangerer som den 131. beste spilleren på Touren. Fowler kommenterte onsdag at en stor del av hans problem ligger nettopp i greenene, og legger press på de andre slagene hans. En ørliten bedring så vi imidlertid på Travelers hvor Fowler avsluttet med en 65 som ga ham en T20 plassering.

Fowler uttaler at, på tross av utfordringene, er han ikke like frustrert som noen år tilbake. Han tror det er mulig å komme tilbake til god form igjen, og nevner også at det viktigste er å holde ting i perspektiv. Nå venter han på en ny mulighet til å gjenantenne sin spilleform under Rocket Mortgage denne uken, der han er regjerende mester.

​Les hele saken på: Read More