Flere av Spanias høyest rangerte golfbaner kan nå nås via Europas hurtig voksende nettverk av lyntog.
enklere-til-costa-bravas-beste-baner

SPANIAS BESTE BANE: PGA Catalunya Resort har Spanias høyest rangerte bane. Her hull 13 på Stadium Course.

enklere-til-costa-bravas-beste-baner

3000 KILOMETER: Bare Kina har flere kilometer høyhastighetstog enn Spania, som med den nye linjen fra Figueres til Barcelona passerer 3000 kilometer totalt.

enklere-til-costa-bravas-beste-baner

enklere-til-costa-bravas-beste-baner


Golfere som ønsker å spille Spanias beste golfbane kan velge å ankomme med høyhastighetstog takket være en ny linje, som kobler Costa Brava til Europas storbyer.

Den nye linjen, som ble åpnet fra Perpignan i Frankrike til Figueres i Spania i slutten av 2010, har nå blitt utvidet til Girona og Barcelona.

Dermed kan besøkende fra hele Kontinentet enkelt nå noen av Spanias beste rangerte golfbaner på Costa Brava.

800 km fra Madrid til franskegrensen

Den siste 131 kilometer lange grenen fra Salvador Dalis hjemby Figueres til Barcelona fullfører 804 kilometer høyhastighetsbane mellom Madrid og den franske grensen.

Det gir også Spania verdens nest mest utbygde høyhastighets jernbanenett, med 3000 kilometer, bare slått av Kina.

— Den nye høyhastighetslinjen åpner muligheten for besøkende fra hele Europa til å oppleve Costa Bravas berømte gastronomi og kulturarv, samt de høykvalitets golfbanene, sier Ramon Ramos, direktør for Costa Brava Girona Tourist Board, i en pressemelding

— Før tok det to timer å reise med tog fra Barcelona til Figueres, fortsetter han.

— Men nå, med den nye koblingen, tar turen bare 53 minutter. Å komme til Girona bare 37 minutter, og hvis du planlegger en tur til Madrid kan du være der på 3 timer og 32 minutter.

Åtte av de nåværende ni sørgående tog vil koble Girona og Figueres med Barcelona-Zaragoza-Madrid-linjen, mens to nordgående tog vil linke til Frankrikes TGV-linje til Paris, hvor reisende vil nå den franske hovedstaden på bare 5 timer og 26 minutter.

Costa Bravas golfbaner

Costa Brava har enestående golfbaner, inkludert PGA Catalunya Resort (Spanias høyest rangerte), Golf Girona, Club de Golf Costa Brava, Golf d’Aro, Club de Golf Peralada, Golf Platja de Pals og Empordà Golf.

Se også: Golf på Costa Brava

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.