Stress er ikke bare utbredt blant ansatte, men i den grad også blant selvstendig næringsdrivende. Hvis du brenner for gründervirksomhet men vil unngå å gå ned med stress, er det viktig å skjemme seg selv bort av og til. Hvis du så har sansen for golf, så er en golfreise garantert noe for deg.

Golf i sola

I dag finnes det mange midler og behandlingsmetoder mot stress, som psykoterapi, beroligende midler, lykkepiller, hypnose og mange andre mer eller mindre tvilsomme behandlingsmetoder.

Har du prøvd alt dette uten å komme deg videre, anbefaler vi at du prøver deg på en annen strategi. Strategien er å koble helt av og ta en tur sørover.

Det er ingenting som er mer avstressende og deilig enn å nyte solnedgangen og duften av sjøvann, og ikke minst noen runder golf i herlig vær og flotte omgivelser.

Reisemålet er ikke avgjørende

Du trenger ikke reise til Thailand eller Australia for å slappe av og få tilbake oversikten og arbeidsgleden. Det finnes utrolig mange solfylte golfbaner i Europa, og jo kortere reisetiden er, desto mer tid kan du tilbringe på golfbanen.

Det viktigste er ikke hvor du reiser, men at du slipper all slags stress og mas mens du er på ferie. Vær god mot deg selv, og bruk fritiden som du vil. Du kan jo ikke spille golf hele døgnet, så det er viktig du har noen andre ting du kan gjøre som får deg til å slappe av.

Kos deg i havet eller bassenget på hotellet, les noen bøker på stranden eller ved bassengkanten, og kos deg alene eller sammen med partneren din på hotellrommet. Mangler du eller dere noen leker som kan piffe opp sexlivet litt, finner du et stort utvalg til begge hos Lovebuddy.

La butikken klare seg selv

Som selvstendig næringsdrivende er du så privilegert at du selv bestemmer når du kan ta fri. I prinsippet vil du derfor kunne pakke en veske og reise allerede i morgen. Dette forutsetter imidlertid at kundene og / eller de ansatte kan klare seg uten deg.

Uansett bør du fortelle dem at du er på ferie, og helst ikke skal kontaktes. Mens du er i gang bør du lage en automail slik at en e-post automatisk sendes ut til de som prøver å kontakte deg mens du er borte.

Gode ​​tips til å gjøre ferien din så stressfri som mulig

Til slutt vil vi gi deg noen gode tips for å gjøre din kommende ferie så stressfri og hyggelig som mulig. De kommer her:

  • Sett telefonen på flymodus så ofte som mulig
  • La datamaskinen bli hjemme
  • Velg et hotell med alt inkludert (slik at du ikke trenger å lage mat og kjøpe drikkevarer)
  • Skjem deg selv bort med massasje, ansiktsbehandling osv.
  • Gå lange turer med eller uten musikk i ørene

Ha en fantastisk golftur!