Nøtter og energiblokker i forskjellige smaker er en hit på golfklubber fjernt og nær. De er enkle for proen å selge, og enkle for kunden å kjøpe.
elsket-av-proene--nyttig-for-golferne

PLUKK MED: Det er lett å plukke med seg et par nøtteposer og noen energiblokker før du skal ut på golfbanen.

elsket-av-proene--nyttig-for-golferne


Alle vet hvor viktig det er med tilstrekkelig næring på golfbanen. Og hvor lett det er å glemme å ta med seg hjemmefra.

Muligheten det gir lar ikke de som selger energiprodukter gå fra seg. Ved hjelpe av hendige diskdisplayer og ikke så verst priser fristes vi lett når vi står ved proshopsdisken.

Oppegaard-pro Anders Lantz fant ut at han like godt kunne bli distributør selv, og gjennom sitt selskap Lantz Golf distribuerer han nøtter og energibarer til 25 prosent av Norges golfbaner.

Lang energi
Flaggskipet i sortimentet er det engelske Golf Performance Bar, som gir energi som varer over lang tid. Produktet brukes på de store tourene på begge sider av Atlanterhavet, og kommer i fire smaker.

Golf Performance Bar er utviklet av vitenskapsmannen Lance Geringer da han var tilknyttet California State University i Northridge.

Geringer er spesialist i ernæring og bevegelseslære, og har jobbet med profesjonelle idrettsutøvere innen disse områdene i 17 år.

Energirike nøtter
Også nøtter og mandler inngår i Lantz Golfs produktspekter, og posene fra Nutisal kommer som fire forskjellige blandinger.

Nøtter er blant de meste næringsrike næringsmidlene som finnes, og inneholder mye energi og viktige næringsmidler som fett, protein, karbohydrater, vitaminer, mineraler, antioksidanter og sporstoffer.

Distributør: Lantz Golf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.