Golfere i hopetall flyr til Barcelona og svinger nordover til de flotte banene på Costa Brava. Men også sør for den katalanske hovedstaden finnes mye god golf.
sving-heller-s-rover-fra-barcelona

LINKSINSPIRERT, MEN MED VANN: Overfltaene på Lakes Course er inspirert av linksgolf, men det er våtmarksområdet Sèquia Major som skaper vanskelighetene.

sving-heller-s-rover-fra-barcelona


Tarragona ligger ti mil sør for Barcelona, har knappe 150.000 innbyggere og er hovedstad i provinsen med samme navn. I den gamle romerbyen finnes fortsatt mange spor etter storhetstiden for et par tusen år siden.

Men det er verken ruiner, amfiteateret eller den gamle bymuren som fenger golfernes interesse. Club de Golf Costa Dorada har lenge vært en magnet, det samme har Bonmont Terres Noves samt et par baner til.

Med åpningen av Lumine Mediterránea Beach & Golf Community har imidlertid området fått en tilvekst som gjør det anda mer attraktivt. Ikke minst fordi at tempoet er roligere og plassen bedre i Tarragnoa enn i de mest kjente spanske golfområdene.

45 hull
Golfen på Lumine består av to 18-hullsbaner og én nihullsbane, hvorav to er designet av Greg Norman. Driften av anlegget er nettopp overtatt av Troon Golf, og dette markeres med svært gode pakkepriser.

Fra 23. mars til 15. juni tilbys to forskjellige pakker. Den ene inneholder én overnatting med middag, to dager ubegrenset golf, måltid i klubbhuset for 1200 kroner (160 euro).

Den andre pakken innholder to netter på hotellet og tre dagers ubegrenset golf, men ingen måltider. Prisen her her 1270 kroner (170 euro).

Linksstil med vann
Greg Norman har designet Lakes Course, som er en linksinspirert bane med en hel del vann i spill rundt våtmarksområdet Sèquia Major.

Hills Course, anlegget andre 18-hullsbane, følger et spor gjennom pinjeskog, og byr på vakker utsikt over kysten. Nihullsbanen Ruins Course er også designet av Greg Norman, og banen slynger seg langs arkeologiske skatter fra det andre århundret før Kristus.

SAS og Norwegian har direkteruter til Barcelona fra flere norske byer.

Se også: Lumine Golf hjemmeside 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.