I en tid der konkurransen om spillerne, og spillernes prioritering av tid, er stor oppstår stadig forbedede samarbeidsformer mellom klubbene.
eksklusivt-samarbeid-mellom-miklagard--haga-og-losby-golklubber

MIKLAGARD GK: Klubb i sarmebeid 1.

eksklusivt-samarbeid-mellom-miklagard--haga-og-losby-golklubber

HAGA GK: Klubb i samarbeid 2.

eksklusivt-samarbeid-mellom-miklagard--haga-og-losby-golklubber

LOSBY GK: Klubb i samarbeid 3.

Like barn leker best er ikke en forslitt klisjé. Innen golfen er det i høyeste grad en realitet for hvilke klubber som samarbeider.

Noen steder er det etaberlt samarbeid baserst på geografi, og andre steder på type baner. Mens noen samarbeid er basert på en kombinasjon, som for eksempel samarbeidert mellom Borre, Vestfold og Larvik

Samarbeid på første klasse
Det finnes sikkert de som vil mene at de tre kumpanene Miklagard GK, Haga GK og Losby GK er vel eplekjekke når de kaller sitt samarbeid First Class Golf.

Men sånn er det nå en gang i Jantes hjemland, og de tre daglig ledere Tore Waagø på Miklagard, Per Kristoffersen på Losby og Helge Toft på Haga er personer med mer enn nok ryggrad til å stå inne for sine respektive produkter.

I en pressemelding om First Class Golf-prosjektet, som ble lansert i 2010, skriver de tre klubbene at formålet er «å gi merverdi til aksjonærene i de tre golfklubbene.»

Så er det også litt av en liste fordeler de tre klubbenes aksjonærer tilbys. Som spill på hverandres baner for 300 kroner inntil tre ganger i løpet av sesongen.

Og ikke minst et ubegrenset antall runder til 150 kroner på hverandres klubber fredag ettermiddag etter kl.14.00.

Eget mesterskap
Det blir også et eget First Class Golf-mesterkskap med eksklusiv finale på fornemme Brocket Hall rett utenfor London i oktober.

Brocket Hall er en privat klubb med to mesterskapsbaner og eget hotell «som har høstet mange lovord i golfpressen», i følge pressemeldingen.

Turneringsformen er morsom 2-manns scramble med kvart handicap. Det blir kvalifisering på hver klubb søndag 29.mai der vinnerparet kan pakke golfbagen til finale på Brocket Hall 14.-16.oktober.

First Class Golf-klubbene har også greenfeesamarbeid med en rekke kjente og eksklusve utenlandske klubber.

Blant dem finner vi ovennevnte Brocket Hall i England samt golflandemerker som San Roque i Spania og Druids Glen i Irland. Den komplette listen finner du på hjemmesiden.

Lederne for de tre klubbene er overbevist om at slik samarbeid er veien å gå for å få fornøyde aksjonærer, og lover også mer samarbeid innen administrasjon og vedlikehold av banene.

At Miklagard åpner banen tidlig i år er et faktum aksjonærene i Losby og Haga vil sette pris på

– Et godt eksempel på at intensjonene ved samarbeidet fungerer, avslutter de tre klubbene pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.