Flere har kontaktet redaksjonen med spørsmål om skoene til Rickie Fowler i Tournament of Champions på Hawaii. Cobra Puma Golf har svaret.

Puma Footwear mener Rickie Fowler er golfs største trendsetter, og er i ferd med å forandre skomoten da han i årets første PGA-turnering stilte opp i helt spesielle sko på Kapaluas Plantation Course.

— Hver sesong arbeider vi tett med Rickie når det gjelder designen på klær og sko, og legger vekt på å flytte grenser både når det gjelder egenskaper og stil, sier Grant Knudson, sjef for skoavdelingen hos Puma Golf i en pressemelding.

Knudson forteller at Fowler etterlyste en skomodell med spiked såle, som ville passe til et mer casual antrekk, som for eksempel til joggebukse.

— Vårt designteam hentet inspirasjon fra en eksisterende livsstilssko, og satte på en Titantour Ignite-såle. Resultatet er blitt en stilig, høy sko med kombinert lisser og borrelås. Klesdesignerne matchet så dette med en versjon av vår sekslommers bukse, som er laget for å gi en joggebukse-silluet, forklarer Knudson.

Foto: Cobra/Gettyimages
STILIKON: Rickie Fowler er nøye på alt som har med stil og mote å gjøre. Foto: Cobra/Gettyimages