IMPONERENDE! Jordan Spieth er 24 slag under banens par etter tre runder i Mesternes mest-turneringen på Hawaii. Det er imponerende! Photo Chris Turvey

Med en bunnsolid sju under par 67-runde endte 22-åringen åtte slag foran Patrick Reed på Plantation Course i Kapalua på Maui i Hawaii.

Seieren kom på imponerende vis. Dessuten var den fullstendig preget av tallet sju, har PGA-tourens nettsted kommet fram til:

Seieren var Spieths sjuende på PGA Tour, sisterunden inneholdt sju birdier, den kom i den sjuende turneringsuken av 2015/16-sesongen i hans 77. start på PGA Tour.

David Lingmerth fra Sverige endte på delt 15.-plass med -14 etter 71-71-66-70.

Se også: Resultater fra Kapalua


 

Runde 3:

Mye skal gå galt om ikke amerikaneren kan bokføre sin første seier for året. 22-åringen er bunnsolid på Plantation Course i Kapalua på Maui i Hawaii.

66 slag på første runde, 64 på andre og 65 på tredje gir imponerende 24 under par etter tre runder i årets første turnering på PGA Tour.

Det er fem slag foran Brooks Kopeka og seks slag foran Patrick Reed. Svenske David Lingmerth hadde en god tredjerunde på sju under par, 65, og avanserte til delt tolvteplass med -11.

 


 

Runde 2:

Turneringen er åpen for fjorårsvinnere på PGA Tour, og andreplassen deles av amerikanerne Kevin Kisner og Patrick Reed samt argentineren Fabian Gomez på -12.

Svenske David Lingmerth er eneste skandinav i feltet, og ligger på delt 20.-plass med -4.