VIRGINIA WATER, ENGLAND - SEPTEMBER 21: Viktor Hovland of Norway plays his second shot on the 9th hole during Day Three of the BMW PGA Championship at Wentworth Golf Club on September 21, 2019 in Virginia Water, United Kingdom. (Photo by David Cannon/Getty Images)

PGA

Viktor Hovland leverte mye godt spill under Travellers Championship på TPC River Highlands og startet lørdagen på en delt 10. plass, på -8. Men med en runde på par “moving day” fikk Hovland aldri helt i gang det spillet som skulle til for å være med helt i toppen. Etter en brukbar avslutning på 4 under par siste dagen endte han til slutt på en delt 29. plass.

Det var Keegan Bradley som til slutt gikk av med seieren i Travellers Championship på -23. Verdensener Scottie Scheffler viste nok en gang hvorfor han troner golfsporten, med -19 totalt var han nok en gang med helt i toppen og havnet han på delt 4. plass sammen med Patrick Cantlay. Hele resultatlisten ser man her.

LPGA

På samme måte som Hovland, var det før helgen at spillet fungerte best for Celine Borge. Etter to 69-runder var Borge på en delt 2. plass før helgen i damenes andre major for året, KPMG Women’s PGA Championship. Med de to siste rundene på 74 og 75 slag havnet hun til slutt på en delt 39. plass.

Mesterskapstittelen ble tatt av unge kinesiske Ruoning Yin. Hele resultatlisten kan man se her.

LET

Blant de norske damene i Europa var det Dorthea Forbrigd som leverte best med en 11. plass i Czech Ladies Open. Marianne Skarpnord havnet som nr. 24 og Maiken Bing Paulsen som nr. 62. Renate Grimstad og Julie Boysen Hillestad misset cutten. Hele resultatlisten ser man her.