I den siste runden av John Deere Classic på søndag, ignorerte Davis Thompson en personlig oppfordring fra tidligere vinner Michael Kim. “Ta det med ro, Davis. Det er ikke nødvendig å sette turneringsrekord for poeng,” skrev Kim på Twitter. I 2018 satte Kim selv poengrekord med 27 under 257 totalt for fire dager, en rekord Thompson overgikk for å sikre sin første PGA Tour-seier. Dette skriver Golf.

Thompson begynte dagen to slag frem etter en glitrende lørdag, og holdt foten på gassen. Han fikk birdie på fem av de første seks hullene, inkludert en 44-footer på første hullet, og la til én til for å ende de første ni hullene med 29 slag. Han la til flere birdies på baksiden for å nå rekordpoengene, mot Kim’s tidligere rekord.

Dette er 25-åringens første seier på PGA Tour i hans andre sesong. Han var nylig på andreplass i Detroit en uke før. Thompson har hatt en oppadgående trend siden U.S. Open der han oppnådde sitt første topp-10 resultat og første kvalifisering i en major.

Thompson endte turneringen med å parre de siste fire hullene for en 64, seieren og rekorden. Ifølge tradisjonen i “Champion House”, må han nå betale leien for alle som bodde i samme utleiehus under turneringen. “Jeg skriver gjerne sjekken for det,” joked Thompson etterpå. Seieren er den tredje på rad for spillerne fra “Champion House” i John Deere Classic.

​Les hele saken på: Read More